SUP Tour

Vanaf €35,-

Telstar Beach organiseert elk zomerseizoen SUP Tours die je niet wilt missen. Heb jij altijd al eens op het prachtige Wolderwijd willen suppen naar een heerlijke picknickplek op één van de mooie eilanden of op pad willen gaan met een yoga instructeur op de SUP? Kijk hieronder dan eens naar het gave aanbod SUP tours die wij bij Telstar Beach verzorgen.

“Stand-up paddling is not just about the destination, it’s about the journey and the connection with nature.”

Een heerlijk rustgevende maar toch sportieve activiteit. De SUP Tours van Telstar Beach zijn een heerlijke dag uit!

Wat is er inbegrepen bij de SUP Tours?

Bij alle SUP tours is de SUP, peddel, wetsuit en (bij de meeste tours) instructeur inbegrepen. Op de website bij de desbetreffende tour staan ook de extra’s aangeven wat er bij de tour inbegrepen zit.

Zijn de SUP tours ook voor beginnende suppers mogelijk

JA! Bij al onze SUP tours kun je deelnemen zonder dat je ervaring hebt met suppen.

Vanaf welke leeftijd kan ik met de SUP tours mee?

Deelnemen aan de SUP tours is mogelijk vanaf 6 jaar met een zwemdiploma, waarbij het onder de 12 jaar verplicht is om samen met een volwassenen deel te nemen.

Is een wetsuit dragen verplicht tijdens het suppen?

Een wetsuit is niet verplicht tijdens suppen. Een wetsuit is wel inbegrepen bij een SUP-Tour dus bij koud weer krijg je deze gewoon van ons te leen.

Wat moet ik zelf meenemen?

Het is handig om zelf het volgende mee te nemen: een handdoek, watervaste zonnebrand, zwemkleding en waterschoenen. Schoentjes zijn eventueel verkrijgbaar voor €9,95 bij de surfschool. Op zoek naar warme neopreen schoenen voor in het voor- en naseizoen? Deze zijn eventueel te koop in onze Webshop of in de Telstar Surfshop.

BEKIJK OOK

WINDSURF CLINIC

BEKIJK OOK

KITESURFLES