Windsurfles voor beginners

Altijd al willen leren windsurfen? Vanaf € 50,- kan dit al. Windsurfen is voor iedereen toegankelijk en kan al vanaf 6 jaar. Deze twee uur durende windsurfles bij Telstar Beach bestaat uit één uur les onder begeleiding van een instructeur en daarna één uur vrij oefenen. Dit is een geweldige nieuwe ervaring als je van water, wind en buiten zijn houdt!

Leeftijd: van 6 tot wanneer je er klaar mee bent. En dat duurt lang!

Bij al onze windsurflessen is het materiaal inbegrepen inclusief een wetsuit. Waterschoentjes en een handdoek neem je zelf mee. Schoentjes zijn eventueel verkrijgbaar voor €9,95 bij de surfschool. We gebruiken de nieuwste materialen omdat deze het makkelijker maakt om te leren windsurfen.

Boek nu

Kom kennismaken met Windsurfen bij Telstar Beach. De ideale locatie voor iedere watersporter!

Hoe boek ik een windsurfles

  • Klik op de button ‘Boek nu’
  • Doorloop dat stappen in het formulier
  • Je kunt hier direct betalen
  • Zodra je de boeking heb afgerond ontvang je per e-mail direct een eigen ‘login’ omgeving
  • Een dag voor de geplande les ontvang je een e-mail. Gaat het niet door? Dan kan je inloggen en een nieuwe datum plannen
Boek nu

Vragen of contact opnemen?

Bekijk voor vragen onze pagina met veelgestelde vragen. Mocht je toch nog een andere vraag hebben of speciale wensen voor je surfles? Neem dan contact op met info@telstarbeach.nl of bel naar +31-341-701062. We zien je op het water!

LET OP: windsurfen is een windafhankelijke sport. Het kan zijn dat door weersveranderingen last minute lessen moeten worden verplaatst. Hiervan krijg je natuurlijk altijd bericht en kan een nieuwe les worden ingepland!