Just say yes!

Just say yes!

Jullie perfecte trouwlocatie

Op zoek naar de ultieme spot om te trouwen? Look no further! Telstar Beach is niet zomaar een trouwlocatie in Ermelo; het is de place to be waar jullie dromen uitkomen. Aan het water, midden in het hart van het land, Telstar Beach is jouw trouwlocatie met een adembenemende setting om jullie liefdesverhaal te laten shinen.

Bij Telstar Beach regelen we alles op jullie bruiloft, de dag staat in het teken van de bruid! Kijk deze dag nergens naar om, zeg ‘Ja’ en vier een waanzinnig feest met al je vrienden en familie. En guess what? We zijn niet alleen een plek aan het water of op het strand, maar ook een officiële trouwlocatie. Alles kan geregeld worden op één trouwlocatie.

Kies je eigen voorkeur; een trendy ceremonie aan het water, ontspannen receptie of een trouwfeest waar de vonken vanaf vliegen, bij Telstar Beach draait alles om jullie stijl. En als je alleen een specifiek deel van jullie bruiloft bij ons wilt vieren, no worries alles kan geregeld worden!

Ready to make your wedding dreams come true?!

Vraag een offerte aan

Je grote dag tot in de puntjes verzorgd. Jullie hoeven alleen ‘Ja’ te zeggen.

Een volledige verzorgde trouwerij bij Telstar Beach.

Wij regelen alles van A tot Z.

Kunnen we een specifiek thema of decoratiestijl kiezen voor onze bruiloft bij Telstar Beach?

Absoluut! Bij Telstar Beach juichen we creativiteit en personalisatie toe. Of jullie nu dromen van een strandthema, een bohemian stijl, of iets geheel unieks, ons team staat klaar om jullie te helpen bij het realiseren van jullie droomthema en decoratiestijl voor een onvergetelijke bruiloft.

Welke decoraties zijn toegestaan bij Telstar Beach, vooral in de buurt van het water?

Wij staan een verscheidenheid aan decoraties toe, inclusief kaarsen en lantaarns, met de nadruk op veiligheid en respect voor het natuurlijke strandlandschap.

Is er voldoende parkeergelegenheid bij Telstar Beach voor onze trouwgasten?

Wij bieden ruime parkeergelegenheid voor al jullie gasten, met extra opties voor nabijgelegen parkeerfaciliteiten indien nodig.

Wat is het noodweerplan van Telstar Beach voor trouwerijen aan het water?

Al onze feesten en partijen vinden plaats in onze uitbouw. Bij minder mooi weer blijft het dak erop en bij mooi weer kan het dak eraf!

Hoe toegankelijk is Telstar Beach voor gasten met een beperking of ouderen?

Onze locatie is ontworpen met toegankelijkheid in gedachten, inclusief paden en voorzieningen voor gasten met een beperking of ouderen.

Moeten mijn gasten betalen voor het parkeren?

Wij bevinden ons op een betaald parkeer terrein van wat in eigendom is van Leisure Lands.

Telstar Beach kan met korting uitrijkaarten aanbieden voor jullie en je gasten.

Mogen wij onze eigen DJ of band regelen?

Zonder muziek geen feest, het is daarom toegestaan je eigen DJ of band te regelen!

Is eigen catering bij Telstar Beach toegestaan?

Het is niet mogelijk om eigen catering te verzorgen op onze locatie.

Telstar Beach biedt een breed assortiment van arrangementen aan en daarnaast is maatwerk altijd mogelijk. Plan een afspraak en vraag naar de mogelijkheden.

Is Telstar Beach een officiële trouwlocatie?

JA! Telstar Beach is een officiële trouwlocatie.