Persoonlijke windsurfles

Bij Telstar Beach bieden wij windsurflessen op maat. Van groepslessen tot privéles. Wij bespreken je wensen, bekijken je niveau en passen daar de windsurfles op aan. Op deze manier is de les helemaal op jou afgestemd. De losse windsurflessen zijn ideaal voor diegene die hun niveau willen verbeteren, specifieke moves willen leren of het surfen snel onder de knie willen krijgen.

Bij al onze windsurflessen is het materiaal inbegrepen inclusief een wetsuit. Waterschoentjes en een handdoek neem je zelf mee. Schoentjes zijn eventueel verkrijgbaar voor €9,95 bij de surfschool. We gebruiken de nieuwste materialen omdat deze het makkelijker maakt om te leren windsurfen.

Boek nu

Snel en veilig leren windsurfen doe je bij
Telstar Beach

Hoe boek ik een windsurfles

  • Klik op de button ‘Boek nu’
  • Doorloop dat stappen in het formulier
  • Je kunt hier direct betalen
  • Zodra je de boeking heb afgerond ontvang je per e-mail direct een eigen ‘login’ omgeving
  • Een dag voor de geplande les ontvang je een e-mail. Gaat het niet door? Dan kan je inloggen en een nieuwe datum plannen
Boek nu

Vragen of contact opnemen?

Bekijk voor voor vragen onze pagina met veelgestelde vragen. Mocht je toch nog een andere vraag hebben of speciale wensen voor je surfles? Neem dan contact op met info@telstarbeach.nl of bel naar +31-341-701062. We zien je op het water!

LET OP: windsurfen is een windafhankelijke sport. Het kan zijn dat door weersveranderingen last minute lessen moeten worden verplaatst. Hiervan krijg je natuurlijk altijd bericht en kan een nieuwe les worden ingepland!