Lijn

SURF VERHUUR

Je wil graag kitesurfen, windsurfen of suppen maar je beschikt niet over eigen materiaal? Bij Telstar Beach ben je aan het juiste adres voor het huren van het nieuwste surfmateriaal van Duotone, Fanatic en ION.

Lijn

SURFMATERIAAL TESTEN

Telstar Beach beschikt over het nieuwste materiaal en maakt het mogelijk om deze te testen. Op deze manier kan je ervaren, kijken en aanvoelen welk materiaal het beste bij je past. Wij hebben een ruim assortiment aan testmateriaal van alle bijna alle merken die er zijn. Van beginners materiaal tot aan de meest extreme windsurf, kitesurf, sup materialen kan je bij ons testen. Uiteraard krijg je het bedrag terug als je bij de winkel van Telstar Surf aanschaft.

JAARKAART & 15-uren kaart

Heb je geen eigen surfuitrusting maar wil je toch het water op met de nieuwste materialen. Neem een Telstar Beach jaarkaart en geniet een jaar lang van de nieuwste materialen van topmerken zoals Duotone, Fanatic en ION. We bieden windsurf-, kitesurf- en supmateriaal aan.

Een jaarkaart is verkrijgbaar vanaf € 550,- 

15 uren kaart
Naast de jaarkaart kan men ook kiezen voor een 15 uren kaart. Deze kaart biedt 15 uur lang dezelfde voordelen als een jaarkaart.

van € 350,- nu € 195,-

Meer info
15 uren kaart