Lijn

SURF VERHUUR

Je wil graag kitesurfen, windsurfen of suppen maar je beschikt niet over eigen materiaal? Bij Telstar Beach ben je aan het juiste adres voor het huren van het nieuwste surfmateriaal van Duotone, Fanatic en ION.

Lijn

SURFMATERIAAL TESTEN

Telstar Beach beschikt over het nieuwste materiaal en maakt het mogelijk om deze te testen vóórdat je de producten koopt. Op deze manier kun je ervaren, kijken en aanvoelen welk materiaal het beste bij je past. Wij hebben een ruim assortiment aan testmateriaal van vele merken als Duotone en meer!  Van beginner materiaal tot aan de meest specialistische windsurf, kitesurf, sup materialen kun je bij ons testen. Het huurbedrag voor het testmateriaal krijg je terug bij de aanschaf van een product bij de winkel of webshop van Telstar Surf.

Voordelig wind- & kitesurf verhuur

Telstar Beach Jaarkaart

Heb je geen eigen surfuitrusting maar wil je toch het water op met de nieuwste materialen. Neem een Telstar Beach jaarkaart en geniet een jaar lang van de nieuwste materialen van topmerken zoals Duotone, Fanatic en ION. We bieden windsurf-, kitesurf- en supmateriaal aan.

Met de Telstar Beach Jaarkaart huur je voordelig wind- en kitesurf materiaal. De jaarkaart is normaal gesproken verkrijgbaar vanaf € 595,-.
Scoor je jaarkaart nu tijdens de early bird actie:

Windsurf of kitesurf jaarkaart
€ 595,- nu € 545,-

Combi jaarkaart (wind – en kitesurf)
€ 695,- nu € 645,-

Profiteer snel van deze sportieve actie bij Telstar Beach en maak gebruik van het gemak van onze jaarkaart.
De actie loopt t/m 28 februari 2022! Zorg dat je er snel bij bent!

Meer info

Telstar Beach 15 uren kaart

Naast de jaarkaart kan men ook kiezen voor een 15 uren kaart. Deze kaart biedt 15 uur lang dezelfde voordelen als een jaarkaart.

van € 450,- nu € 229,-

Meer info