Lijn

Menukaart

Strijk neer op het prachtige terras aan het water van Telstar Beach, nabij Harderwijk en Ermelo. En geniet van het uitzicht en heerlijke hapjes en drankjes. De menukaart van Telstar Beach staat boordevol lekkere gerechten, altijd vers en lokaal ingekocht. Onze verse broodjes van Bakker Piet met verse producten een heerlijke recepten van de chef zijn rijkelijk en met liefde belegd.

Reserveren?

Een tafel reserveren bij Telstar Beach kan makkelijk door op ‘reserveren-knop’ rechtsonder te klikken.

Lijn

Dineren bij Telstar Beach

De kleurrijke vegan curry boordevol groenten, perfect gegrilde kip of Telstars roemruchte sticky spareribs zijn voorbeelden van gerechten op de kaart waar onze gasten iedere keer weer voor terug komen. Ons huisgemaakt appelgebak naar geheim recept van onze collega Marian wordt door onze gasten als ‘lekkerste appeltaart uit de regio’ gekroond.

Het relaxte strandgevoel wordt nog meer aangewakkerd met een tongstrelende beach cocktail, fruitige smoothie of fris speciaal biertje in de hand.

Telstar Beach beschikt over een gevarieerde menukaart met o.a. een ruime keus aan vegetarische gerechten. Daarnaast kunnen wij met alle allergieën en diëten rekening houden, mits tijdig bij ons bekend.

Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij diverse BBQ- en buffet Arrangementen aan, net als een uitgebreid luxe broodjes buffet.

Bekijk onze arrangementen

BEKIJK OOK

BARBECUE ARRANGEMENTEN

BEKIJK OOK

BUFFETTEN