Genieten aan het water Telstar beach

Bekijk de hele video

Beachclub

Bij onze Beach club geniet je met uitzicht over het water van verse broodjes en salades, kom de allerlekkerste homemade appeltaart, een van onze loaded fries en het stoofpotje van Curry proeven of geniet van een lekkere borrelplank! Onze (h)eerlijke koffie, fruitige drankjes, mooie wijnen en koude biertjes worden met liefde en passie bereid en met een glimlach geserveerd!

Naast ons terras en restaurant kun je ook voor al uw feesten, bruiloften en bedrijfsuitjes bij onze Beach club terecht! Vier met al je vrienden, familie en collega’s een mooi feestje. Bekijk de verschillende feest arrangementen. De Beachclub van Telstar Beach ligt in het midden van het land aan Strand Horst, dichtbij Ermelo en Harderwijk en biedt een ruim terras waar je uit de wind geniet van het uitzicht over het Wolderwijd en de activiteiten op het water.

Kom langs en geniet van alles wat Telstar Beach te bieden heeft!

Geef een Cadeaukaart van Telstar Beach!

Op zoek naar een origineel cadeau? Stop maar met zoeken. Met de cadeaukaart van Telstar Beach zit je helemaal goed.  De cadeaukaart kan worden besteed aan alle activiteiten bij Telstar Beach zoals een surfles, sup tour of een lekkere lunch.

Shop nu
giftcard

Bekijk ook

SUPPEN

Bekijk ook

SURFLESSEN