Relax and enjoy at the beach

Bekijk de hele video

Telstar Beach Lounge

Op zoek naar de ideale plek voor een relaxte lunch in Harderwijk? Borrelen op het terras, een memorabele lunch of een heerlijk diner dat niemand vergeet? Onze trendy beach lounge is de setting voor elk moment. Met een geweldig uitzicht over het strand en water geniet je samen met vrienden, familie of collega’s van heerlijk eten en drinken. Elk etentje; klein of groot, krijgt bij ons een persoonlijke touch. Gelegen aan Strand Horst, op het terras bij Ermelo en Harderwijk, biedt onze lounge een ruim terras om te genieten van het prachtige uitzicht over het Wolderwijd en de activiteiten op het water.

Start je dag met onze versgebakken broodjes, proef onze rijkgevulde salades, en laat je verrassen door het uitzicht over het water. Ons menu van een hapje eten tot drinken is uitgebreid en divers, waardoor er voor ieder wat wils is. Ontdek onze nieuwste gerechten, elke slok koffie is een beleving, elk glas wijn een ontdekking, en ieder biertje verfrissend.

Bereid met passie en geserveerd met een glimlach, gastvrijheid staat bij ons voorop. Reserveer alvast je tafel en wellicht zien we jou binnenkort meegenieten?

Menukaart bekijken

 

IJwit bier, Borrel, Wim

Wine. Dine. Relax

Het Strandleven en smaakvolle avonturen!

Telstar Beach – Dé hotspot voor het strandleven en smaakvolle avonturen. Laat ons team jou en je vrienden, familie of collega’s ontzorgen op het terras of in ons restaurant. Geniet van een stevige borrel, goede lunch of diner met zonsondergang en vertrek met onvergetelijke herinneringen!

Menukaart bekijken