Dive In, Dance on!

Bekijk de hele video

De Perfecte Feestlocatie

Telstar Beach, waar elk moment omgezet wordt in een herinneringen. Zon, water en strand. Wie wil dat jij niet? Vier jou knalfeest of het nu gaat om jouw verjaardag, jubileum, kinderparty of bedrijfsevent, wij heffen samen met jou het glas en makken er een spetterend feest van.

Onze te gekke locatie nabij Harderwijk en Ermelo biedt een relaxte vibe en een trendy setting voorzien van loungebanken en onze ultrahippe lodge. Het geweldige team staat klaar om alles tot in de puntjes te regelen; van lunch & diner, hapjes, drankjes, live muziek tot aan een te gekke activiteit voor alle feestgangers! Alles is mogelijk zodat jij kan feesten samen met je vrienden, familie of crew, Telstar Beach is de topplek voor EVERYBODY!

Telstar Beach is  een unieke en originele feestlocatie, dé plek voor JOU!  Dus, wanneer wordt jouw feest the talk of the town? Let’s make it a party to remember! 

Vraag vrijblijvende offerte aan

Cocktails met je crew of een compleet verzorgde bbq? Alles kan!

Heeft Telstar Beach ook een binnenlocatie?

Al onze feesten en partijen vinden plaats onder onze sfeervolle stretchtenten.
Droog staat men dus altijd. Onze grote stretchtent is over windschermen heen getrokken en deze kunnen wij bij koud weer vol zetten met heaters.

Wat zijn de parkeermogelijkheden?

Iedereen die het terrein van Leisure Lands betreedt dient een uitrijkaart te kopen. Telstar Beach biedt jou en je gasten bij vertrek een uitrij kaart aan. De parkeerkaarten worden op nacalculatie verrekend op de eindfactuur.

Mag er zelf een DJ of band geregeld worden?

Het regelen van een eigen artiest tijdens jouw feest of partij is toegestaan.

Is eigen catering toegestaan?

Helaas is het meenemen en regelen van eigen catering niet toegestaan. Telstar Beach heeft een prachtige locatie voor het organiseren van feesten en partijen.

Daarnaast zorgen wij voor een optimale beleving rondom de catering om jou en je gasten totaal te ontzorgen.