Feesten doe je bij Telstar beach

Bekijk de hele video

Feestlocatie

Telstar Beach is de ideale feestlocatie voor onvergetelijke verjaardagen, gezellige jubilea, intieme familiefeestjes, actieve bedrijfsuitjes, originele kinderfeestjes, relaxte borrels en heerlijke BBQ’s.

Onze unieke en originele feestlocatie, nabij Harderwijk en Ermelo, beschikt over een gezellig restaurant met rondom een windvrij terras met loungebanken en een grote stretchtent. Deze stretchtent biedt een perfecte locatie voor feesten en partijen voor grote en kleine groepen.

Vraag meer info aan

Bij Telstar Beach zit je helemaal goed voor een onvergetelijk feest. Ervaar onze unieke locatie aan het water van Strand Horst.

Arrangementen voor je feest

Het enthousiaste team van Telstar Beach staat klaar om van ieder feest een memorabele avond te maken. Een goed feest gaat altijd in combinatie met lekkere food & drinks. Bekijk hier onze arrangementen die je feest compleet maken:

Heeft Telstar Beach ook een binnenlocatie?

Al onze feesten en partijen vinden plaats onder onze sfeervolle stretchtenten.
Droog staat men dus altijd. Onze grote stretchtent is over windschermen heen getrokken en deze kunnen wij bij koud weer vol zetten met heaters.

Wat zijn de parkeermogelijkheden?

Iedereen die het terrein van Leisure Lands betreedt dient een uitrijkaart te kopen. Telstar Beach biedt je de mogelijkheid om op voorhand uitrijkaarten met €2,50 korting te bestellen voor jou en je gasten. Deze ontvangen zij bij het vertrek, het aantal uitgegeven uitrijkaarten worden doorberekend op de eindfactuur.

Mag er zelf een DJ of band geregeld worden?

Het regelen van een eigen artiest tijdens jouw feest of partij is toegestaan.

Is eigen catering toegestaan?

Helaas is het meenemen en regelen van eigen catering niet toegestaan. Telstar Beach zorgt kosteloos voor een prachtige locatie waar partijen en feesten gehouden worden. Daar staat tegenover dat wij alles rondom de catering voor jou en je gasten regelen.