Dive In, Dance on!

Bekijk de hele video

De Perfecte Feestlocatie

Telstar Beach, waar elk moment omgezet wordt in een herinneringen. Zon, water en strand. Wie wil dat jij niet? Vier jouw knalfeest bij ons, wij heffen samen met jou het glas en maken er een spetterend feest van. Je kunt bij Telstar Beach terecht voor onder andere:

  • Verjaardagsfeest
  • Jubileumsfeest
  • Kinderparty
  • Bedrijfsevent

Onze te gekke locatie nabij Harderwijk en Ermelo biedt een relaxte vibe en een trendy setting voorzien van loungebanken en onze ultrahippe lodge. Het geweldige team staat klaar om alles tot in de puntjes te regelen; van lunch & diner, hapjes, drankjes, live muziek tot aan een te gekke activiteit voor alle feestgangers! Alles is mogelijk zodat jij kan feesten samen met je vrienden, familie of crew, Telstar Beach is de topplek voor EVERYBODY!

Telstar Beach is  een unieke en originele feestlocatie, dé plek voor JOU!  Dus, wanneer wordt jouw feest the talk of the town? Let’s make it a party to remember! 

Vraag vrijblijvende offerte aan

Cocktails met je crew of een compleet verzorgde bbq? Alles kan!

Waar kan ik meer informatie vinden over aanbetalingen en het annuleringsbeleid?

Informatie over aanbetalingen en ons annuleringsbeleid is beschikbaar in onze algemene voorwaarden.

Welke faciliteiten zijn er beschikbaar?

Er is geluidsapparatuur, verlichting, een podium en een dansvloer beschikbaar.

Wat is het adres?

Palmbosweg 32-36
3853 LB Ermelo (Strand Horst)

De locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer te bereiken. U kunt vanaf station Harderwijk of Ermelo met de OV-fiets Strand Horst bereiken. Daarnaast vaart er tussen Zeewolde en Strand Horst een veerpont.

Heeft Telstar Beach ook een binnenlocatie?

Al onze feesten en partijen vinden plaats in onze uitbouw. Bij minder mooi weer blijft het dak erop en bij mooi weer kan het dak eraf!

Wat zijn de parkeermogelijkheden?

Iedereen die het terrein van Leisure Lands betreedt dient een uitrijkaart te kopen. Telstar Beach biedt jou en je gasten bij vertrek een uitrij kaart aan. De parkeerkaarten worden op nacalculatie verrekend op de eindfactuur.

Mag er zelf een DJ of band geregeld worden?

Het regelen van een eigen artiest tijdens jouw feest of partij is toegestaan.

Is eigen catering toegestaan?

Helaas is het meenemen en regelen van eigen catering niet toegestaan. Telstar Beach heeft een prachtige locatie voor het organiseren van feesten en partijen.

Daarnaast zorgen wij voor een optimale beleving rondom de catering om jou en je gasten totaal te ontzorgen.