Play as a group, be a winner!

Bekijk de hele video

Groepsuitjes

Feestliefhebbers, avonturiers, en teamplayers; zin in een onvergetelijk vrijgezellenfeest, een gezellige familiedag, een spectaculaire vriendenuitje, een knallend bedrijfsfeest of een personeelsfeest waar nog lang over nagepraat wordt? Zoek niet verder – Telstar Beach, gelegen tussen het bruisende Harderwijk en het gezellige Ermelo, is dé ultieme locatie voor een dag vol waterplezier en grenzeloos avontuur op het droge!

Laat je tijdens de groepsactiviteiten meeslepen door de ondiepe wateren van Strand Horst en ontdek de excitement van watersport. Liever droog blijven? Geen zorgen! Challenge je vrienden en daag ze uit voor voor een te gekke Graffiti workshop of ga op ontdekkingsreis tijdens de Expeditie-activiteiten, zonder ook maar een druppel water te hoeven trotseren!

Kom gezellig langs, ga de uitdaging aan en laat zien wat je in je mars hebt!

Vraag meer info aan

Groepsactiviteiten vol actie!

Laat de losgeslagen vrijgezel helemaal uit zijn of haar dak gaan met een vrijgezellenfeest vol adrenaline bij Telstar Beach! Duik kopje onder in de actie op het water met een waanzinnige surfclinic, waar je kunt kiezen tussen windsurfen, suppen of het nieuwste wingsurfen. Liever met de voetjes op het droge? Daag elkaar uit tijdens de knotsgekke Expeditie Veluwe. Voor de rebelsen onder ons hebben we een te gekke graffiti workshop, waar jullie samen een kunstwerk van formaat gaan kladden.

Met onze flexibele arrangementen passen we het feest moeiteloos aan op jullie wilde ideeën. Telstar Beach belooft een dag vol kick-ass avontuur, bulderend gelach en ervaringen die je liever geheimhoudt. Boek vandaag nog en geef de bruid of bruidegom een vrijgezellenfeest waar de normen vervagen en de herinneringen onverbloemd zijn!

Een borrel  met je besties of een compleet verzorgde bbq? Alles kan!

Food & drinks als afsluiter?

Duik in de ultieme Telstar Beach ervaring en maak je dag compleet met een mix van te gekke activiteiten en heerlijke food- en drinks arrangementen! Begin je avontuur met een hemels huisgemaakt appelgebak of sluit het af met een smaakvolle BBQ of een knallend feest.

Dus, als je op zoek bent naar dé perfecte spot voor jouw feestje of bedrijfsuitje in Gelderland, vlakbij het bruisende Harderwijk en Ermelo, dan is Telstar Beach dé place to be. Ontdek alles wat we te bieden hebben in onze te gekke brochure. Let’s make memories!

Moet er betaald worden voor het parkeren?

Het terrein waar Telstar Beach zich op bevindt is in beheer door een andere partij. Iedereen die dit terrein betreedt dient een uitrijkaart te kopen. Deze kunnen op voorhand met 2,50 euro korting bestelt worden voor jullie gasten. Deze worden uitgedeeld bij vertrek waarna het aantal zal worden doorberekend op de eindfactuur.

Zijn er douche gelegenheden?

Jazeker! Buiten vind je een douche waar je gratis gebruik van mag maken.

Kunnen wij een volledig dagprogramma afspreken?

Jazeker! Bij Telstar Beach ben je aan het juiste adres voor dagvullend programma. Van een lekkere lunch tot aan gezellige BBQ en van training zo naar een activiteit. Bij Telstar Beach is van alles mogelijk.

Bekijk ook

Barbecue arrangementen