Groeps- & bedrijfsuitjes bij Telstar Beach

Bekijk de hele video

Groepsuitjes

Op zoek naar een volledig verzorgd groepsuitje, teamuitje of bedrijfsuitje in het midden van het land? Telstar Beach biedt originele en unieke teambuilding en gezelschap activiteiten in het water en op het land.

Het water bij Strand Horst (tussen Harderwijk en Ermelo gelegen) is ondiep en dat maakt het toegankelijk om kennis te maken met één van de mooie watersporten. Liever geen nat pak? Dan zijn er nu ook voldoende opties voor groepsuitjes zonder het water in te hoeven! Bijvoorbeeld een Graffiti workshop of Expeditie Veluwe.

Vraag meer info aan
New

Winter games

Versla jou collega's met onze wintergames

Meer info
39,95 p.p.

Windsurf clinic

Leer de basis van windsurfen

Meer info
39,95 p.p.

Wingsurf clinic

Een uniek en bijzonder uitje op het water

Meer info
39,95 p.p.

SUP clinic

Leuk toegankelijk uitje

Meer info
39,95 p.p.

Graffiti workshop

Maak je eigen Graffiti kunstwerk

Meer info
44,95 p.p.

Expeditie Veluwe

Teamstrijd om de Robinson van Telstar

Meer info
v.a. 14,95 p.p.

Kinderfeestjes

Het ultieme feestje voor de kids

Meer info

De leukste uitjes in het water of op het strand
voor jong en oud!

Uitje afsluiten met food & drinks?

Maak de dag compleet bij Telstar Beach en combineer de activiteiten met een van onze food- en drinks arrangementen. Start de dag met huisgemaakt appelgebak of sluit de dag af met een lekkere BBQ of een gezellig feest.

Ben je dus op zoek naar een geschikte locatie voor je feestje of bedrijfsuitje in Gelderland in de buurt van Harderwijk en Ermelo? Kom dan naar Telstar Beach.
Bekijk ons volledige aanbod in de brochure.

Moet er betaald worden voor het parkeren?

Het terrein waar Telstar Beach zich op bevindt is in beheer door een andere partij. Iedereen die dit terrein betreedt dient een uitrijkaart te kopen. Deze kunnen op voorhand met 2,50 euro korting bestelt worden voor jullie gasten. Deze worden uitgedeeld bij vertrek waarna het aantal zal worden doorberekend op de eindfactuur.

Zijn er douche gelegenheden?

Jazeker! Buiten vind je een douche waar je gratis gebruik van mag maken.

Zijn al jullie uitjes op het water?

Naast activiteiten op het Wolderwijd kan je bij Telstar Beach ook terecht voor onder andere een workshop graffiti of expeditie veluwe.

Kunnen wij een volledig dagprogramma afspreken?

Jazeker! Bij Telstar Beach ben je aan het juiste adres voor dagvullend programma. Van een lekkere lunch tot aan gezellige BBQ en van training zo naar een activiteit. Bij Telstar Beach is van alles mogelijk.

Gaat de surfclinic altijd door?

Windsurfen en wingsurfen hebben beide een zeer groot windbereik waarin de sport beoefent kan worden. Bij weinig wind pakken we een groot zeil, bij veel wind een klein zeil! Kitesurfen daarentegen eist wel een minimum windkracht. Mocht blijken dat er te weinig wind is; dan stappen we over op windsurfen.

Bekijk ook

Barbecue arrangementen

Bekijk ook

Desserts