Lijn

Surflessen

Altijd al op een board over het water willen knallen? Of kan je al surfen en wil je graag je techniek verbeteren? Wil je het gijpen goed onder de knie krijgen? Wat dacht je van een beachstart of zelfs je eerste sprong? Bij Telstar Beach zit je helemaal goed. Boek nu één van onze surflessen en leer surfen als een echte pro.

Bekijk ons aanbod

v.a. 50,-

Windsurf lessen

Leer windsurfen als een pro

Bekijk lessen
v.a. 69,-

Kitesurf lessen

Leer veilig kitesurfen

Bekijk lessen
v.a. 50,-

Wingsurf lessen

Maak je eerste meters met wingsurfen!

Bekijk lessen

Surfen leer je bij Telstar Beach

Bekijk de hele video
Lijn

Surflessen bij Telstar Beach

Telstar Beach aan strand Horst is een watersportparadijs waar windsurfen, kitesurfen en SUP’en centraal staan. Vanuit onze eigen surfschool bieden we hier verschillende soorten surflessen.

Dankzij de centrale ligging (tussen Ermelo en Harderwijk), het ondiepe water en de ideale ligging bij de meeste windrichtingen, is Strand Horst ongekend populair. Bij Telstar Beach is een dag vol fun zo gevuld door het brede aanbod wateractiviteiten in combinatie met het prachtige terras aan het water.

Veel ervaring en materiaal

Telstar Beach is CWO en VDWS-erkend. De surflessen worden gegeven door gediplomeerde en enthousiaste instructeurs. Met ruim 140 boards, 170 surfzeilen, 50 kitesets en 35 SUP’s is er bij Telstar Beach altijd voldoende materiaal voor iedere surfles.

Dankzij de Centrale ligging en het ondiepe water is Strand Horst ongekend populair

Bekijk ook

Verhuur

Bekijk ook

Food & Drinks

Zijn er kluisjes aanwezig?

Voor kleine kostbaarheden zijn kluisjes achter de balie aanwezig.

Sporttassen e.d. kan men in de kleedkamers kwijt.

Vanaf welke maanden geven jullie surf les?

Vanaf april t/m oktober kan je bij ons terecht voor al je surflessen!

We proberen in april te starten, of het dan al warm genoeg is hangt helemaal van het weer af! In oktober kijken we hoe lang de temperatuur aangenaam is.

Wat als het helemaal niet waait?

De dag voorafgaand aan de geplande surfles hebben we contact. Je ontvang een bericht met een GO wanneer de voorspellingen gunstig zijn! Zijn de voorspellingen voor die dag niet goed? Dan ontvang je een bericht met een NO-GO. Je kunt dan zelf een nieuwe dag uitzoeken met behulp van ons planningssysteem.

Gaan de surflessen altijd door?

Windsurfen en wingsurfen heeft een zeer groot windbereik waarin je de sport kunt beoefenen. Bij weinig wind pakken we een groot zeil, bij veel wind een klein zeil!

Voor kitesurf is er wel een minimum aan windkracht nodig. Mocht dit niet voldoende zijn; dan zullen wij een dag van te voren contact met je opnemen.