PRIVÉ KITESURFLES

Persoonlijke begeleiding en de volledige aandacht van een ervaren instructeur, daar draait het om tijdens een privé kiteles. Je leert op eigen tempo kiten en de cursist geeft zelf aan welke onderdelen hij of zij belangrijk vindt. De lessen duren 2 uur en en zijn ook met 2 personen te boeken. Met deze lessen gaat het leren razend snel, wanneer begin jij?

Voor wie?

Een privé cursus is de meest effectieve manier om te leren kitesurfen. De 1 op 1 coaching methode is enorm succesvol voor de beginnende cursist of de gevorderde cursist die de puntjes op de i wilt zetten. Het tempo en de wensen van jouw zal altijd het uitganspunt zijn.

Boek nu

Goed om te weten

Windgebrek: Valt de wind weg na één uur? Dan stoppen we de les en krijg je de overgebleven uren als korting op je volgende les, dat vinden wij wel zo eerlijk.

VDWS: Een certificaat en werkboek kan voor een meerprijs van € 30,- gekocht worden (niet verplicht)

Bij al onze surflessen is het materiaal inbegrepen inclusief een wetsuit. Waterschoentjes en een handdoek neem je zelf mee. Schoentjes zijn eventueel verkrijgbaar voor €9,95 bij de surfschool. We gebruiken de nieuwste materialen omdat deze het makkelijker maakt om te leren surfen.

Boek nu

HOE BOEK IK EEN KITELES?

  • Klik op de button ‘Boek nu’
  • Doorloop dat stappen in het formulier
  • Je kunt hier direct betalen
  • Zodra je de boeking heb afgerond ontvang je per e-mail direct een eigen ‘login’ omgeving
  • Een dag voor de geplande les ontvang je een e-mail. Gaat het niet door? Dan kan je inloggen en een nieuwe datum plannen
Boek nu

VRAGEN OF CONTACT OPNEMEN?

Bekijk voor vragen onze pagina met veelgestelde vragen. Mocht je toch nog een andere vraag hebben of speciale wensen voor je surfles? Neem dan contact op met info@telstarbeach.nl of bel naar +31-341-701062. We zien je op het water!

LET OP: kitesurfen is een windafhankelijke sport. Het kan zijn dat door weersveranderingen last minute lessen moeten worden verplaatst. Hiervan krijg je natuurlijk altijd bericht en kan een nieuwe les worden ingepland!