Lijn

KITESURFLES

Kitesurfen is hot! Met ruim 10 jaar ervaring is Telstar Beach de juiste plek om deze fantastische sport te leren. Het veilige, ondiepe water van Wolderwijd is uitermate geschikt voor de beginnende maar ook voor de gevorderde kitesurfer. Wij hebben de ruimte en de nieuwste materialen voor alle soorten kitesurfles. Kitesurfen is niet gevaarlijk met de juiste opleiding en materialen. Met een beetje gevoel voor de kite en het board ben je in staat om in 3 lessen je eerste meters te varen.

va. €110

KITESURF Cursus

1 tot 5 daagse cursus

Meer info
€150,-

PRIVÉ KITESURFLES

Persoonlijke aandacht

Meer info
€69,-

TICKET TO RIDE

Oefenen onder toezicht

Meer info
€90,-

Kitesurfles voor kids

Speciaal voor kids

Meer info

Voor wie is kitesurfen?

Kitesurfen is voor jong en oud, van beginner tot gevorderde. Als je van water en snelheid houdt en de krachten van de vlieger wilt beheersen, is kitesurfen jouw sport. Onze kitesurflessen staan gelijk aan een geweldige adrenaline boost!

Wat kan je verwachten tijdens jouw kitesurflessen?

Je gaat samen met de instructeur door de kitesurflessen heen om alles onder de knie te krijgen op jouw tempo. Van theorie, veiligheid, materiaal, techniek en vooral veel het water op. Zo doorloop je afhankelijk van je eigen niveau de lessen. Fun gegarandeerd!

ERVAREN

KITESURF

INSTRUCTEURS

Deskundigheid en blijven ontwikkelen vinden we bij Telstar beach heel erg belangrijk. Al meer dan 10 jaar houden wij ons bezig zich bezig met het opleiden van cursisten. Je krijgt les van onze VDWS gecertificeerde kitesurf instructeurs.

Verder leiden wij al onze medewerkers intern op, en voor verdere expertise gaan de instructeurs naar het VDWS opleidingscentrum.

Lijn

TIPS & TRICKS VAN FRANK

Alvast een voorproefje op wat je kan verwachten tijdens een kitesurfles? Wil je nog eens kijken hoe je ook alweer een kite moet optuigen? Bekijk de TIPS & TRICKS video’s van kiteinstructeur Frank!

Wat moet ik zelf meenemen naar mijn kitesurf les?

Voor je in de auto stapt is het handig om watervaste zonnebrand en een handdoek te pakken.

Vanaf welke leeftijd mogen kinderen deelnemen aan kitesurf lessen?

Ook kinderen bieden wij de gelegenheid om het kitesurfen te leren. Leeftijd maakt hierbij niet uit, maar voor je eigen veiligheid zijn kinderen vanaf 35 kilo van harte welkom!

In welke talen kan ik mijn kitesurf les volgen?

De kitesurf lessen van Telstar Beach zijn te volgen in drie talen: Nederlands, Engels en Duits. Dus ook internationale cursisten kunnen deelnemen!

Welke materialen zitten er bij een kitesurf les inbegrepen?

Om het kitesurfen goed onder de knie te krijgen zitten er verschillende materialen bij het lesgeld inbegrepen. Denk hierbij aan een kite, kiteboard, helm, trapeze, wetsuit en impactvest. Het enige wat je zelf mee hoeft te nemen is een handdoek en waterschoentjes. Mocht je geen schoentjes hebben, dan zijn deze ook verkrijgbaar voor €9,95 bij de surfschool.

Welke maanden van het jaar geven jullie kitesurfles?

April t/m oktober, afhankelijk van wind en temperatuur.