Lijn

KITESURFLES

Kitesurfen is hot! Met ruim 10 jaar ervaring is Telstar Beach de juiste plek om deze fantastische sport te leren. Het veilige, ondiepe water van Wolderwijd is uitermate geschikt voor de beginnende maar ook voor de gevorderde kitesurfer. Wij hebben de ruimte en de nieuwste materialen voor alle soorten kitesurfles. Kitesurfen is niet gevaarlijk met de juiste opleiding en materialen. Met een beetje gevoel voor de kite en het board ben je in staat om in 3 lessen je eerste meters te varen.

330,-

KITESURF Cursus

Inclusief gratis waardebon €150,-

Meer info
va. 95,-

KITESURFLES in Groep

Leer de basis van het kiten

Meer info
150,-

PRIVÉ KITESURFLES

Persoonlijke aandacht

Meer info
69,-

TICKET TO RIDE

Oefenen onder toezicht

Meer info
90,-

Kitesurfles voor kids

Speciaal voor kids

Meer info

Voor wie is kitesurfen?

Kitesurfen is voor jong en oud, van beginner tot gevorderde. Als je van water en snelheid houdt en de krachten van de vlieger wilt beheersen, is kitesurfen jouw sport. Onze kitesurflessen staan gelijk aan een geweldige adrenaline boost!

Wat kan je verwachten tijdens jouw kitesurflessen?

Je gaat samen met de instructeur door de kitesurflessen heen om alles onder de knie te krijgen op jouw tempo. Van theorie, veiligheid, materiaal, techniek en vooral veel het water op. Zo doorloop je afhankelijk van je eigen niveau de lessen. Fun gegarandeerd!

ERVAREN

KITESURF

INSTRUCTEURS

Deskundigheid en blijven ontwikkelen vinden we bij Telstar beach heel erg belangrijk. Al meer dan 10 jaar houden wij ons bezig zich bezig met het opleiden van cursisten. Je krijgt les van onze VDWS gecertificeerde kitesurf instructeurs.

Verder leiden wij al onze medewerkers intern op, en voor verdere expertise gaan de instructeurs naar het VDWS opleidingscentrum.

Lijn

TIPS & TRICKS VAN FRANK

Alvast een voorproefje op wat je kan verwachten tijdens een kitesurfles? Wil je nog eens kijken hoe je ook alweer een kite moet optuigen? Bekijk de TIPS & TRICKS video’s van kiteinstructeur Frank!