KITESURFLES

Vanaf €89,-

Kitesurfen is hot! Met ruim 10 jaar ervaring is Telstar Beach de juiste plek om deze fantastische sport te leren. Het veilige, ondiepe water van het Wolderwijd is uitermate geschikt voor de beginnende maar ook voor de gevorderde kitesurfer. Wij hebben de ruimte en de nieuwste materialen voor alle soorten kitesurfles. Kitesurfen is niet gevaarlijk met de juiste opleiding en materialen. Met een beetje gevoel voor de kite en het board ben je in staat om in 3 lessen je eerste meters te varen.

v.a. €119,-

KITESURF Cursus

- 1, 3 of 5 daagse cursus -
- CWO/VDWS instructeurs -
- Inclusief kiteset, wetsuit en trapeze -

Meer info
€179,-

PRIVÉ KITESURFLES

- Aangepast op eigen niveau -
- 2 uur lang privéles -
- Optioneel VDWS diploma -

Meer info
€89,-

TICKET TO RIDE

- Onder toezicht zelfstandig kiten -
- 2 uur trainingstijd -
- Inclusief kiteset, wetsuit en trapeze -

Meer info
€99,-

Kitesurfles voor kids

- Kids t/m 14 jaar -
- Minimaal 35 kg -
- Inclusief kiteset, wetsuit en trapeze -

Meer info
Vanaf welke leeftijd mogen kinderen deelnemen aan kitesurf lessen?

Ook kinderen bieden wij de gelegenheid om het kitesurfen te leren. Leeftijd maakt hierbij niet uit, maar voor je eigen veiligheid zijn kinderen met een zwemdiploma en vanaf 35 kilo van harte welkom! Zie hier onze kitesurf lessen voor kinderen.

Welke materialen zitten er bij een kitesurf les inbegrepen?

Wanneer je bij ons een kitesurfles boekt zorgen wij voor alle benodigde materialen (een kitesurfboard, kite, wetsuit, trapeze, impactvest en helm). Het gebruik van deze materialen zit bij het lesgeld inbegrepen.

Welke maanden van het jaar geven jullie kitesurfles?

April t/m oktober, afhankelijk van wind en temperatuur.

Wat moet ik zelf meenemen?

Het is handig om zelf het volgende mee te nemen: een handdoek, watervaste zonnebrand, zwemkleding en waterschoenen. Schoentjes zijn eventueel verkrijgbaar voor €9,95 bij de surfschool. Op zoek naar warme neopreen schoenen voor in het voor- en naseizoen? Deze zijn eventueel te koop in onze Webshop of in de Telstar Surfshop.

ERVAREN KITESURF INSTRUCTEURS

Deskundigheid en blijven ontwikkelen vinden we bij Telstar Beach heel erg belangrijk. Al meer dan 10 jaar houden wij ons bezig met het opleiden van cursisten. Je krijgt les van onze VDWS gecertificeerde kitesurf instructeurs.

Wij leiden al onze medewerkers intern op. Voor verdere expertise gaan de instructeurs naar het VDWS opleidingscentrum.

Voor wie is kitesurfen?

Kitesurfen is voor jong en oud, van beginner tot gevorderde. Als je van water en snelheid houdt en de krachten van de vlieger wilt beheersen, is kitesurfen jouw sport. Onze kitesurflessen staan gelijk aan een geweldige adrenaline boost!

Wat kan je verwachten tijdens jouw kitesurflessen?

Je gaat samen met de instructeur door de kitesurflessen heen om alles onder de knie te krijgen op jouw tempo. Van theorie, veiligheid, materiaal tot techniek. En je gaat vooral veel het water op. Zo doorloop je afhankelijk van je eigen niveau de lessen. Fun gegarandeerd!

TIPS & TRICKS VAN FRANK

Alvast zien wat je kan verwachten tijdens een kitesurfles? Wil je nog eens kijken hoe je ook alweer een kite moet optuigen? Bekijk dan de TIPS & TRICKS video’s van kiteinstructeur Frank!