WINDSURFEN VOOR SCHOLEN

Telstar Beach ligt aan het veilige, ondiepe water van Strand Horst. Het ondiepe water is geschikt voor beginnende surfers. Zoek je voor jullie leerlingen een leuk sportprogramma op het water? Kijk dan hieronder naar ons windsurf aanbod. Je kunt met de klas éénmalig langskomen of meerdere dagen met een opbouwende leergang. In middels hebben wij alle scholen uit de regio als klant.

Voor elk budget weten wij een leuk surf-programma samen te stellen. Staat er niet bij wat je zoekt, kijk ook eens bij onze schoolreisjes of neem contact op. Wij maken ook programma’s naar eigen wens.

Vraag meer info aan
Programma    Per windsurfset Duur                                               Prijs
12 pers.1 uur les€ 14,50***
22 pers.1 uur les + 1 uur vrij€ 19,50
31 pers.1 uur les + 1 uur vrij€ 24,50
41 pers.1 uur les + 1,5 uur vrij€ 27,00
5**2 pers.2 dgn/1 uur les + 1 uur vrij€ 32,50
6**2 pers.3 dgn/1 uur les + 1 uur vrij€ 45,00

 

* Prijzen uitsluitend doordeweeks voor scholen vanaf 20 leerlingen inclusief alle materialen
** Meerdaagse groepslessen met opbouwende leergang
*** Prijzen zijn per leerling exclusief 9% BTW

info aanvragen

Bij al onze surflessen is het materiaal inbegrepen inclusief een wetsuit. Waterschoentjes en een handdoek neem je zelf mee. Schoentjes zijn eventueel verkrijgbaar voor €9,95 bij de surfschool. We gebruiken de nieuwste materialen omdat deze het makkelijker maakt om te leren surfen. Er zijn kleedkamers aanwezig en we hebben een safebox voor de waardevolle spullen.

Lunch

Sluit de dag af met een pannenkoek + onbeperkte limonade voor een toeslag van € 3,95 p.p. Versgebakken friet + saus + onbeperkte limonade voor € 4,50 p.p. Heb je liever een andere lunch? Maak je wensen kenbaar en wij zullen een smakelijk aanbod doen!

NB: transport en transfers zijn niet inbegrepen, maar kunnen ook worden aangeboden.

Offerte aanvragen