Lijn

Windsurfles

Altijd al willen leren windsurfen? Voor € 50,- kan het. Of gaat dit al goed, maar kunnen we je helpen bij het onder de knie krijgen van een bepaalde techniek? Boek je windsurfles bij Telstar Beach en kom in het veilige, ondiepe Wolderwijd bij Strand Horst genieten van deze mooie sport. Op moderne windsurfboards leren onze CWO en VDWS gecertificeerde surfinstructeurs je alle vaardigheden die passen bij jouw niveau!

€50,-

Intro windsurfles

Maak kennis met windsurfen

Meer info
€65,-

Persoonlijke windsurfles

Kleine groepen / privéles

Meer info
€250,-

Windsurfcursus

Complete meerdaagse cursus

Meer info
€150,-

Windfoilles

De next level rondom windsurfen!

Meer info

Leer snel en veilig Windsurfen onder begeleiding van de ervaren en gediplomeerde instructeurs van Telstar Beach.

Lijn

Voor wie?

Voor iedereen die van water, wind en heerlijk buiten zijn houdt, is dit een windsurfles geweldige manier om heerlijk te ontspannen. Windsurfen is toegankelijk voor alle leeftijden en niet moeilijk om te leren.

Wat kan je verwachten?

Windsurfen is makkelijk en snel te leren op de nieuwste materialen. Je bent er zo mee opweg in de groeps- of privé-windsurfles. De instructeurs begeleiden je van de basisbeginselen tot aan gevorderde technieken. De windsurflessen zijn een mix van theorie, op de simulator en heel veel op het water. Just go with the flow en je bent ook addicted to ride!

Bekijk ook

Kitesurflessen

Bekijk ook

Windsurf verhuur

Kunnen kinderen ook deelnemen aan de windsurflessen?

Kinderen vanaf 5 jaar verwelkomen we graag bij onze windsurf lessen. Strand Horst is dé ideale locatie om het windsurfen onder de knie te krijgen dankzij het ondiepe en vlakke water. Wel is het hebben van een zwemdiploma een must!

Gaat mijn windsurfles altijd door?

Windsurf lessen bij Telstar Beach gaan gepaard met verschillende windkrachten. Op dagen met weinig wind pakken we een groot zeil, en bij veel wind een kleiner zeil. Hier leer je gedurende je les meer over. Bij windstille of stormachtige dagen gaat de theorie gewoon door en kan je meer uren op het water spenderen. Gelukkig komen deze situaties zelden voor! De privélessen en losse lessen worden verplaatst bij weinig wind.

Welke maanden van het jaar kan ik een windsurfles bij jullie volgen?

De windsurflessen starten in de maand april en eindigen in oktober.

Welke materialen zijn er inbegrepen bij een windsurfles?

Om je windsurfles optimaal te benutten krijg je alle benodigde materialen te leen, deze zitten bij het lesgeld inbegrepen. Een handdoek en waterschoentjes neem je zelf mee. De schoentjes zijn indien gewenst te verkrijgen bij de surfschool voor €9,95.

Wat als ik op de dag van de windsurfles niet kan of ziek ben?

Ben je verhinderd om bij de windsurfles aanwezig te zijn of ben je ziek? Balen! Maar we zien je graag alsnog op het water! Indien je écht niet kan vragen we je dit te melden. Een instructeur zal in overleg met jou tot een passende oplossing komen.