Windsurfles

Vanaf €59,-

Altijd al willen leren windsurfen? Wij begeleiden je graag bij je eerste meters op het water! Gaat dit al goed, maar kunnen we je helpen bij het onder de knie krijgen van een bepaalde techniek? Ook dan is een windsurfles bij Telstar Beach een geweldige keuze! Kom kom in het veilige, ondiepe Wolderwijd bij Strand Horst genieten van deze mooie sport. Op moderne windsurfboards leren onze CWO en VDWS gecertificeerde surfinstructeurs je alle vaardigheden die passen bij jouw niveau!

€59,-

Intro windsurfles

Maak kennis met windsurfen

Meer info
€79,-

Persoonlijke windsurfles

Kleine groepen / privéles

Meer info
€299,-

Windsurfcursus

Complete meerdaagse cursus

Meer info
€179,-

Windfoilles

De next level rondom windsurfen!

Meer info

Leer snel en veilig Windsurfen onder begeleiding van de ervaren en gediplomeerde instructeurs van Telstar Beach.

Kunnen kinderen ook deelnemen aan de windsurflessen?

Kinderen vanaf 5 jaar verwelkomen we graag bij onze windsurf lessen. Voor de maandcursus en weekcursus geldt een minimale leeftijd van 8 jaar. Kids tussen de 5 en 8 jaar kunnen aansluiten bij de kidsclub, intro lessen, losse windsurflessen en privé windsurflessen. In alle gevallen is het hebben van een zwemdiploma een must!

Strand Horst is dé ideale locatie om het windsurfen onder de knie te krijgen dankzij het ondiepe en vlakke water.

Gaat mijn windsurfles altijd door?

Windsurf lessen bij Telstar Beach gaan gepaard met verschillende windkrachten. Op dagen met weinig wind pakken we een groot zeil, en bij veel wind een kleiner zeil. Hier leer je gedurende je les meer over. Bij windstille of stormachtige dagen gaat de theorie gewoon door. Gelukkig komen deze situaties zelden voor! De privélessen en losse lessen worden verplaatst bij weinig wind.

Welke maanden van het jaar kan ik een windsurfles bij jullie volgen?

De windsurflessen starten in de maand april en eindigen in oktober.

Welke materialen zijn er inbegrepen bij een windsurfles?

Wanneer je bij ons een windsurfles boekt zorgen wij voor alle benodigde materialen (een windsurfboard, tuigage, wetsuit en eventueel een trapeze). Het gebruik van deze materialen zit bij het lesgeld inbegrepen.

Wat moet ik zelf meenemen?

Het is handig om zelf het volgende mee te nemen: een handdoek, watervaste zonnebrand, zwemkleding en waterschoenen. Schoentjes zijn eventueel verkrijgbaar voor €9,95 bij de surfschool. Op zoek naar warme neopreen schoenen voor in het voor- en naseizoen? Deze zijn eventueel te koop in onze Webshop of in de Telstar Surfshop.

ERVAREN

WINDSURF

INSTRUCTEURS

Deskundigheid en onszelf blijven ontwikkelen vinden we bij Telstar Beach heel erg belangrijk. Al meer dan 10 jaar houden wij ons bezig met het opleiden van cursisten. Je krijgt les van onze VDWS of CWO gecertificeerde windsurf instructeurs.

Wij leiden al onze medewerkers intern op. Voor verdere expertise gaan de instructeurs naar het VDWS opleidingscentrum.

Voor wie is windsurfen?

Voor iedereen die van water, wind en buiten zijn houdt, is een windsurfles een geweldige manier om heerlijk te ontspannen. Windsurfen is toegankelijk voor alle leeftijden en niet moeilijk om te leren.

 

Wat kan je verwachten tijdens jouw windsurflessen?

Windsurfen is makkelijk en snel te leren op de nieuwste materialen. Je bent er zo mee opweg in de groeps- of privé-windsurfles. Onze instructeurs begeleiden je van de basisbeginselen tot aan de gevorderde technieken. De windsurflessen zijn een mix van theorie, op de simulator en heel veel op het water. Just go with the flow en voor je het weet ben je addicted to ride!