Windsurf vroegboekkorting

Profiteer snel van deze sportieve actie bij Telstar Beach. Leer in 4 windsurflessen van 3 uur (12 uur) windsurfen op een fantastische locatie bij strand Horst, dè surfspot van midden Nederland. Met deze 4 windsurflessen krijg je het windsurfen onder de knie zodat je in de toekomst met een goed gevoel het water op kan.

De actie loopt t/m 28 februari 2022! Zorg dat je er snel bij bent!

Boek nu

Windsurf early birds maandcursus

April & mei

  • 4 lessen in éen maand, 1 les per week
  • Instroom in de eerste week van de maand
  • Deze cursus is in te plannen op za t/m zo in de maanden april & mei.
Boek nu

EARLY BIRD WINDSURFCURSUS

Het gaat om 4 windsurflessen onder begeleiding van onze gediplomeerde surfleraren. Onze surfspot aan het mooie strand Horst is de perfecte plek om het windsurfen te leren door het ondiepe en vlakke water.

We maken gebruik van het beste materiaal van de topmerken Duotone, Fanatic & ION. We werken met een vaste lessenreeks om de niveauverschillen zo klein mogelijk te houden. Op deze manier kan je meteen nieuwe surfvrienden maken.

Bij al onze surflessen is het materiaal inbegrepen inclusief een wetsuit. Waterschoentjes en een handdoek neem je zelf mee. Schoentjes zijn eventueel verkrijgbaar voor €9,95 bij de surfschool.

Voor en na de les ben je welkom op ons grote terras van de beachclub voor een heerlijke een huisgemaakte appelgebak met kop koffie of een lekkere smoothie.

VOORWAARDEN EARLY BIRD CURSUS:

De Early Bird (4=3 actie) loopt t/m 28 februari 2022. De vroegboekkorting geldt alleen voor online boekingen en bij directe iDeal betaling.

HOE KUN JE EEN LES BOEKEN?

  • Klik op de button ‘boek nu’ en doorloop de stappen
  • Je kunt hier direct betalen
  • Na betaling ontvang je per e-mail direct een eigen ‘login’ omgeving
  • Eén dag voor de geplande les ontvang je een e-mail met de nodige informatie. Gaat het niet door? Dan kan je inloggen en een nieuwe datum plannen
Boek nu

VRAGEN OF CONTACT OPNEMEN?

Bekijk voor vragen onze pagina met veelgestelde vragen. Mocht je toch nog een andere vraag hebben of speciale wensen voor je surfles? Neem dan contact op met info@telstarbeach.nl of bel naar +31-341-701062. We zien je op het water!

LET OP: windsurfen is een windafhankelijke sport. Het kan zijn dat door weersveranderingen last minute lessen moeten worden verplaatst. Hiervan krijg je natuurlijk altijd bericht en kan een nieuwe les worden ingepland!