Windsurf vroegboekkorting

€299,- nu € 220,- 

Profiteer snel van deze sportieve actie bij Telstar Beach. Leer in 4 windsurflessen van 3 uur (12 uur) windsurfen op een fantastische locatie bij strand Horst, de surfspot van midden Nederland. Met deze 4 windsurflessen krijg je het windsurfen onder de knie zodat je in de toekomst met een goed gevoel het water op kan.

De actie loopt t/m 19 maart 2023! Zorg dat je er snel bij bent!

Boek nu

EARLY BIRD WINDSURFCURSUS

Ontvang 4 windsurflessen voor de prijs van 3 en leer onder begeleiding van onze gediplomeerde instructeurs windsurfen. Onze surfspot aan het mooie Strand Horst is, door het ondiepe en vlakke water, de perfecte plek om te leren windsurfen!

Wij werken met een vaste lessenreeks om de niveauverschillen zo klein mogelijk te houden. Op deze manier kan je meteen nieuwe surfvrienden maken!

Voor en na de les ben je welkom op ons grote terras van de Beachclub voor een heerlijk gebakje, een lekkere lunch of een verfrissend drankje.

Voorwaarden

  • De Early Bird (4=3 actie) loopt t/m 19 maart 2023.
  • De vroegboekkorting geldt alleen voor online boekingen en bij directe iDeal betaling.
  • Lestegoeden onder actietarief zijn 1 jaar geldig (365 dagen) daarna vervalt het lestegoed.
Boek nu
Kunnen kinderen ook deelnemen aan de windsurflessen?

Kinderen vanaf 6 jaar verwelkomen we graag bij onze windsurf lessen. Voor de maandcursus en weekcursus geldt een minimale leeftijd van 8 jaar. Kids tussen de 6 en 8 jaar kunnen aansluiten bij de kidsclub en privé windsurflessen. In alle gevallen is het hebben van een zwemdiploma een must!

Strand Horst is dé ideale locatie om het windsurfen onder de knie te krijgen dankzij het ondiepe en vlakke water.

Gaat mijn windsurfles altijd door?

Windsurf lessen bij Telstar Beach gaan gepaard met verschillende windkrachten. Op dagen met weinig wind pakken we een groot zeil, en bij veel wind een kleiner zeil. Hier leer je gedurende je les meer over. Bij windstille of stormachtige dagen gaat de theorie gewoon door. Gelukkig komen deze situaties zelden voor! De privélessen en losse lessen worden verplaatst bij weinig wind.

Welke maanden van het jaar kan ik een windsurfles bij jullie volgen?

De windsurflessen starten in de maand april en eindigen in oktober.

Welke materialen zijn er inbegrepen bij een windsurfles?

Wanneer je bij ons een windsurfles boekt zorgen wij voor alle benodigde materialen (een windsurfboard, tuigage, wetsuit en eventueel een trapeze). Het gebruik van deze materialen zit bij het lesgeld inbegrepen.

Wat moet ik zelf meenemen?

Het is handig om zelf het volgende mee te nemen: een handdoek, watervaste zonnebrand, zwemkleding en waterschoenen. Schoentjes zijn eventueel verkrijgbaar voor €9,95 bij de surfschool. Op zoek naar warme neopreen schoenen voor in het voor- en naseizoen? Deze zijn eventueel te koop in onze Webshop of in de Telstar Surfshop.

HOE BOEK IK EEN WINDSURFCURSUS?

  • Klik op de button ‘boek nu’ en doorloop de stappen
  • Je kunt hier direct betalen
  • Na betaling ontvang je per e-mail direct een eigen ‘login’ omgeving
  • Eén dag voor de geplande les ontvang je een e-mail met de nodige informatie. Gaat het niet door? Dan kan je inloggen en een nieuwe datum plannen
Boek nu

VRAGEN OF CONTACT OPNEMEN?

Bekijk voor vragen onze pagina met veelgestelde vragen. Mocht je toch nog een andere vraag hebben of speciale wensen voor je surfles? Neem dan contact op met info@telstarbeach.nl of bel naar +31-341-701062. We zien je op het water!

LET OP: windsurfen is een windafhankelijke sport. Het kan zijn dat door weersveranderingen last minute lessen moeten worden verplaatst. Hiervan krijg je natuurlijk altijd bericht en kan een nieuwe les worden ingepland!