Lijn

WINGSURFLES

Wingsurfen is de nieuwe sensatie onder de surfsporten. Het lijkt héél moeilijk, maar met wat oefenen en de juiste tips valt het reuze mee. Zodra je het wingsurfen onder de knie hebt kan je op de vele Nederlandse plassen al bij geringe wind de sensatie van het wingsurfen beleven.

Bij Telstarbeach bieden we je uiteenlopende Wingsurf en Wingfoil cursussen om de basis onder de knie te krijgen. De focus ligt tijdens de eerste les op de wing te besturen en daarna volgt de foil. Voor het volgen van de cursus geven we op de diepere plekken op het Wolderwijd met behulp van onze boot les met wingfoiling.

€50,-

Wingsurf clinic

Maak kennis met wingen

Meer info
€150,-

Wingfoil les

De volgende stap in het wingen, met een foil wingen

Meer info

Leer snel en veilig Wingsurfen onder begeleiding van de ervaren en gediplomeerde instructeurs van Telstar Beach.

Lijn

VOOR WIE?

Voor iedereen die van water, wind en heerlijk buiten zijn houdt, is dit een wingsurfen geweldige manier om heerlijk te ontspannen. Wingsurfles is toegankelijk voor alle leeftijden en niet moeilijk om te leren.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Wingsurfen is makkelijk en snel te leren op de nieuwste materialen. Onze CWO en VDWS gecertificeerde instructeurs begeleiden je van de basisbeginselen tot aan gevorderde technieken. De wingsurflessen zijn een mix van theorie, op de simulator en heel veel op het water. Just go with the flow en je bent ook addicted to ride!

Bekijk ook

Windsurfles

Bekijk ook

Kitesurfles