Wingsurf les

Vanaf €59,- | “Spread your wings”

Wingsurfen is de nieuwe sensatie onder de surfsporten. Het lijkt héél moeilijk, maar met wat oefenen en de juiste tips valt het reuze mee. Bij Telstar Beach bieden wij uiteenlopende Wingsurf en Wingfoil cursussen aan om de basis onder de knie te krijgen. De focus ligt tijdens de eerste les op het besturen van de wing, daarna volgt de foil. Dankzij onze gloednieuwe foilbus kunnen wij op diverse locaties in de buurt winfoil les geven.

€59,-

Introductie les

Maak kennis met wingsurfen

Meer info
€179,-

Wingfoil les

De volgende stap, leer wingen met een foil!

Meer info
Welke materialen zijn er inbegrepen bij een wingsurfles?

Wanneer je bij ons een wingsurf les boekt zorgen wij voor alle benodigde materialen (een board, wing en wetsuit). Het gebruik van deze materialen zit bij het lesgeld inbegrepen.

Hoe lang heb ik nodig om te leren wingsurfen?

De wingsurf clinics bij Telstar Beach bestaan uit één uur les onder begeleiding van een instructeur. Na de les kan je vervolgens één uur zelfstandig oefenen, zodat je het wingsurfen snel onder de knie krijgt.

Gaat de wingsurfles altijd door?

Ook bij geringe wind kan de wingsurfles doorgaan.

Wat moet ik zelf meenemen?

Het is handig om zelf het volgende mee te nemen: een handdoek, watervaste zonnebrand, zwemkleding en waterschoenen. Schoentjes zijn eventueel verkrijgbaar voor €9,95 bij de surfschool. Op zoek naar warme neopreen schoenen voor in het voor- en naseizoen? Deze zijn eventueel te koop in onze Webshop of in de Telstar Surfshop.

ERVAREN

WINGFOIL

INSTRUCTEURS

Deskundigheid en blijven ontwikkelen vinden we bij Telstar Beach heel erg belangrijk. Al meer dan 10 jaar houden wij ons bezig met het opleiden van cursisten. Je krijgt wingsurf en wingfoil les van onze CWO en VDWS gecertificeerde instructeurs.

Wij leiden al onze medewerkers intern op. Voor verdere expertise gaan de instructeurs naar het VDWS opleidingscentrum.

VOOR WIE?

Voor iedereen die van water, wind en heerlijk buiten zijn houdt, is wingsurfen een geweldige manier om heerlijk te ontspannen. Wingsurfles is toegankelijk voor alle leeftijden en niet moeilijk om te leren.

WAT KAN JE VERWACHTEN TIJDENS JOUW WINGSURFLESSEN?

Wingsurfen is makkelijk en snel te leren op de nieuwste materialen. Onze CWO en VDWS gecertificeerde instructeurs begeleiden je van de basisbeginselen tot aan gevorderde technieken. De wingsurflessen zijn een mix van theorie, op de simulator en heel veel op het water. Just go with the flow, voor je het weet ben je addicted to ride!