Lijn

VDWS certificering

De VDWS is een windsurf/kitesurf opleidingsinstituut waar je als windsurf/kitesurf instructeur je diploma kunt behalen om windsurf- of kitesurfles te mogen geven.

Ook kun je bij de VDWS een certificaat behalen om bijvoorbeeld materiaal te huren bij windsurfscholen die aangesloten zijn bij de VDWS. Letterlijk vertaald is de afkorting van de VDWS ‘’Verband Deutsche Wassersport Schulen’’.

VDWS certificaat voor cursisten

Ondertussen is de VDWS internationaal uitgebreid en zijn er in 35 verschillende landen windsurfscholen en kitesurfscholen aangesloten bij de VDWS. Hierdoor wordt het behalen van je windsurf of kitesurf certificaat nog gaver omdat het internationaal gebruikt kan worden. Hiermee ben je bevoegd om bij alle VDWS aangesloten surfscholen over de hele wereld, surfmateriaal te huren.

De VDWS Nederland is een organisatie die zich vooral bezig houdt met de windsurfscholen in Nederland. Alle VDWS windsurfscholen en kitesurfscholen waar jij je certificaat bij behaalt zullen jou aanmelden bij de VDWS. Hiermee kom je in een database te staan waar alle VDWS aangesloten scholen toegang tot hebben zodat je overal met zekerheid je spullen kunt huren.

Bij Telstar Beach bieden wij de mogelijkheid om een VDWS certificaat te halen na het afronden van je cursus.

Boek nu: