VDWS certificering

Het VDWS is een windsurf/kitesurf opleidingsinstituut waar je als windsurf/kitesurf instructeur je diploma kunt behalen om windsurf- of kitesurfles te mogen geven. Ook kun je bij het VDWS een certificaat behalen om bijvoorbeeld materiaal te huren bij windsurfscholen die aangesloten zijn bij het VDWS. Letterlijk vertaald is de afkorting van het VDWS ‘’Verband Deutsche Wassersport Schulen’’.

VDWS certificaat voor cursisten

Ondertussen is het VDWS internationaal uitgebreid en zijn er in 35 verschillende landen windsurfscholen en kitesurfscholen aangesloten bij het VDWS. Hierdoor wordt het behalen van je windsurf of kitesurf certificaat nog gaver omdat het internationaal gebruikt kan worden. Hiermee ben je bevoegd om bij alle VDWS aangesloten surfscholen over de hele wereld, surfmateriaal te huren.

VDWS Nederland is een organisatie die zich vooral bezig houdt met de windsurfscholen in Nederland. Alle VDWS windsurfscholen en kitesurfscholen waar jij je certificaat bij behaalt zullen jou aanmelden bij het VDWS. Hiermee kom je in een database te staan waar alle VDWS aangesloten scholen toegang tot hebben zodat je overal met zekerheid je spullen kunt huren.

Bij Telstar Beach bieden wij de mogelijkheid om een VDWS certificaat te halen na het afronden van je cursus.

Boek nu:

VRAGEN OF CONTACT OPNEMEN?

Check de site van het VDWS als je meer wilt weten. Mocht je een andere vraag hebben neem dan contact met ons op via info@telstarbeach.nl of bel naar +31-341-701062. We zien je op het water!