Windfoil les

Vanaf €179,-

Heb jij al weleens iemand over het water zien vliegen? Grote kans dat je iemand zag foilen! Kan je al prima in je voetbanden varen met trapeze en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij Telstar Beach aan het goede adres voor een Windfoil les! Foilen is dé nieuwe rage op het gebied van windsurfen. Het gevoel van boven het water zweven is een heerlijk vrij gevoel, en je kan het al doen vanaf 10 knopen wind!

Je vraagt je natuurlijk af, kun je bij Strand Horst wel windfoilen? Het is daar toch mega ondiep? Ja dat kan! Wij hebben beschikking over een boot en zullen hiermee naar de mooiste diepwaterspots varen op het Wolderwijd!

Boek nu

Kom kennismaken met Windfoilen bij Telstar Beach. De ideale locatie voor iedere watersporter!

HOE BOEK IK EEN WINDFOIL LES

  • Klik op de button ‘Boek nu’
  • Doorloop dat stappen in het formulier
  • Je kunt hier direct betalen
  • Zodra je de boeking heb afgerond ontvang je per e-mail direct een eigen ‘login’ omgeving
  • Een dag voor de geplande les ontvang je een e-mail. Gaat het niet door? Dan kan je inloggen en een nieuwe datum plannen
Boek nu

VRAGEN OF CONTACT OPNEMEN?

Bekijk voor vragen onze pagina met veelgestelde vragen. Mocht je toch nog een andere vraag hebben of speciale wensen voor je windfoil les? Neem dan contact op met info@telstarbeach.nl of bel naar +31-341-701062. We zien je op het water!

LET OP: windfoilen is een windafhankelijke sport. Het kan zijn dat door weersveranderingen last minute lessen moeten worden verplaatst. Hiervan krijg je natuurlijk altijd bericht en kan een nieuwe les worden ingepland!