Windfoil les

Vanaf €179,-

Heb jij al weleens iemand over het water zien vliegen? Grote kans dat je iemand zag foilen! Kan je al prima in je voetbanden varen met trapeze en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij Telstar Beach aan het goede adres voor een Windfoil les! Foilen is dé nieuwe rage op het gebied van windsurfen. Het gevoel van boven het water zweven is een heerlijk vrij gevoel, en je kan het al doen vanaf 10 knopen wind!

Je vraagt je natuurlijk af, kun je bij Strand Horst wel windfoilen? Het is daar toch mega ondiep? Klopt! Vandaar dat wij met onze gloednieuwe foilbus naar de mooiste locaties in de buurt rijden. Hier verzorgen wij voor jou een prachtige windfoil sessie!

Boek nu

Kom kennismaken met Windfoilen bij Telstar Beach. De ideale locatie voor iedere watersporter!

Is windfoilen ook mogelijk bij Telstar Beach?

Ja! Met onze gloednieuwe foilbus rijden wij naar de mooiste diepwater locaties in de buurt.

Kan ik gelijk starten met windfoilen?

Om een windfoil les te boeken is het belangrijk dat je al een aardig goede windsurfer bent. Kan jij prima in de voetbanden varen met trapeze? Dan heb jij het juiste start niveau!

Welke materialen zijn er inbegrepen bij een windfoil les?

Wanneer je bij ons een windfoil les boekt zorgen wij voor alle benodigde materialen (een board, zeil, foil, helm, impactvest en wetsuit). Het gebruik van deze materialen zit bij het lesgeld inbegrepen.

Waar worden de foil lessen gegeven?

Wij hebben voor het foilen hoofdzakelijk drie verschillende spots tot onze beschikking:

  • Strand Horst Zuid
  • Hookipa dijk (Lelystad)
  • Trintelhaven (Houtribdijk)

De avond voor je les wordt je rond 20.00 uur op de hoogte gesteld over de locatie waar je les gaat plaatsvinden.

Wat moet ik zelf meenemen?

Het is handig om zelf het volgende mee te nemen: een handdoek, watervaste zonnebrand, zwemkleding en waterschoenen. Schoentjes zijn eventueel verkrijgbaar voor €9,95 bij de surfschool. Op zoek naar warme neopreen schoenen voor in het voor- en naseizoen? Deze zijn eventueel te koop in onze Webshop of in de Telstar Surfshop.

HOE BOEK IK EEN WINDFOIL LES

  • Klik op de button ‘Boek nu’
  • Doorloop dat stappen in het formulier
  • Je kunt hier direct betalen
  • Zodra je de boeking heb afgerond ontvang je per e-mail direct een eigen ‘login’ omgeving
  • Een dag voor de geplande les ontvang je een e-mail. Gaat het niet door? Dan kan je inloggen en een nieuwe datum plannen
Boek nu

VRAGEN OF CONTACT OPNEMEN?

Bekijk voor vragen onze pagina met veelgestelde vragen. Mocht je toch nog een andere vraag hebben of speciale wensen voor je windfoil les? Neem dan contact op met info@telstarbeach.nl of bel naar +31-341-701062. We zien je op het water!

LET OP: windfoilen is een windafhankelijke sport. Het kan zijn dat door weersveranderingen last minute lessen moeten worden verplaatst. Hiervan krijg je natuurlijk altijd bericht en kan een nieuwe les worden ingepland!