Wingfoil les

Heb jij al weleens iemand over het water zien vliegen?
Grote kans dat je iemand zag wingfoilen! Heb je de wing onder controle en ben je nu echt toe aan het leren foilen? Dan ben je bij Telstar Beach aan het goede adres. Wingen is natuurlijk een super gave activiteit, maar het wordt pas echt leuk in combinatie met een foil. Het gevoel van boven het water zweven is een heerlijk vrij gevoel.

Je vraagt je natuurlijk af, kun je bij Strand Horst wel foilen? Ja dat kan! Wij hebben beschikking over een boot en zullen hiermee naar de mooiste spots varen op het Wolderwijd voor prachtige wingfoil sessies!

Boek nu

Vlieg over het water!

Boek nu

Kom kennismaken met Wingfoilen bij Telstar Beach. De ideale locatie voor iedere watersporter!

HOE BOEK IK EEN WINGFOIL LES

  • Klik op de button ‘Boek nu’
  • Doorloop dat stappen in het formulier
  • Je kunt hier direct betalen
  • Zodra je de boeking heb afgerond ontvang je per e-mail direct een eigen ‘login’ omgeving
  • Een dag voor de geplande les ontvang je een e-mail. Gaat het niet door? Dan kan je inloggen en een nieuwe datum plannen
Boek nu
Lijn

VRAGEN OF CONTACT OPNEMEN?

Bekijk voor vragen onze pagina met veelgestelde vragen. Mocht je toch nog een andere vraag hebben of speciale wensen voor je wingfoil les? Neem dan contact op met info@telstarbeach.nl of bel naar +31-341-701062. We zien je op het water!

LET OP: wingfoilen is een windafhankelijke sport. Het kan zijn dat door weersveranderingen last minute lessen moeten worden verplaatst. Hiervan krijg je natuurlijk altijd bericht en kan een nieuwe les worden ingepland!