Wingfoil les

Wingfoil les

Vanaf €179,-

Heb jij al weleens iemand over het water zien vliegen? Grote kans dat je iemand zag wingfoilen, ook wel bekend onder de naam wingsurfen of wingen! Wil jij graag leren wingfoilen? Dan ben je bij Telstar Beach aan het goede adres. Wingen is natuurlijk een super gave activiteit, maar het wordt pas echt leuk in combinatie met een foil. Het gevoel van boven het water zweven geeft je een heerlijk vrij gevoel. Met onze gloednieuwe foilbus rijden wij naar de mooiste spots in de buurt en verzorgen daar voor jou een prachtige wingfoil sessie!

Boek nu

Kom kennismaken met Wingfoilen bij Telstar Beach. De ideale locatie voor iedere watersporter!

Waar worden de foil lessen gegeven?

Wij hebben voor het foilen hoofdzakelijk drie verschillende spots tot onze beschikking:

  • Strand Horst Zuid
  • Hookipa dijk (Lelystad)
  • Trintelhaven (Houtribdijk)

De avond voor je les wordt je rond 20.00 uur op de hoogte gesteld over de locatie waar je les gaat plaatsvinden.

Welke materialen zijn er inbegrepen bij een wingfoil les?

Wanneer je bij ons een wingfoil les boekt zorgen wij voor alle benodigde materialen (een board, wing, foil, helm, impactvest en wetsuit). Het gebruik van deze materialen zit bij het lesgeld inbegrepen.

Kan ik gelijk starten met wingfoilen?

Als je één van onze intro wingsurf lessen hebt gevolgd en het wingen onder controle hebt, is het tijd om te starten met het foilen.

Is wingfoilen ook mogelijk bij Telstar Beach?

Ja! Met onze gloednieuwe foilbus rijden wij naar de mooiste diepwater locaties in de buurt.

Wat moet ik zelf meenemen?

Het is handig om zelf het volgende mee te nemen: een handdoek, watervaste zonnebrand, zwemkleding en waterschoenen. Schoentjes zijn eventueel verkrijgbaar voor €9,95 bij de surfschool. Op zoek naar warme neopreen schoenen voor in het voor- en naseizoen? Deze zijn eventueel te koop in onze Webshop of in de Telstar Surfshop.

HOE BOEK IK EEN WINGFOIL LES

  • Klik op de button ‘Boek nu’
  • Doorloop dat stappen in het formulier
  • Je kunt hier direct betalen
  • Zodra je de boeking heb afgerond ontvang je per e-mail direct een eigen ‘login’ omgeving
  • Een dag voor de geplande les ontvang je een e-mail. Gaat het niet door? Dan kan je inloggen en een nieuwe datum plannen
Boek nu

VRAGEN OF CONTACT OPNEMEN?

Bekijk voor vragen onze pagina met veelgestelde vragen. Mocht je toch nog een andere vraag hebben of speciale wensen voor je wingfoil les? Neem dan contact op met info@telstarbeach.nl of bel naar +31-341-701062. We zien je op het water!

LET OP: wingfoilen is een windafhankelijke sport. Het kan zijn dat door weersveranderingen last minute lessen moeten worden verplaatst. Hiervan krijg je natuurlijk altijd bericht en kan een nieuwe les worden ingepland!