Kitesurf cursus

Wil je leren kitesurfen? Dan is de kitesurf cursus de beste start. Leer in 3 lessen van 3 uur de basis van het kitesurfen. Onze gediplomeerde kitesurf instructeurs leren alle ins en outs  die je nodig hebt om het kiten onder de knie te krijgen.

Als je klaar bent met je kite cursus ontvang je een waardebon t.w.v. € 150,-. Met deze bon kan je je eigen kitesurfset (kite, kitebar & kiteboard) scoren in de surfshop van Telstar Surf.

Daarnaast krijg je na het afronden van je cursus gratis één uur kitesurf huur t.w.v. € 35,- (kitesurf set: kite, board, bar, trapeze, helm & wetsuit)

Nu € 330,-
Boek nu

Goed om te weten over de Kitesurf cursus

Onze lessen zijn doordacht volgens de nieuwste inzichten. Met meer dan 10 jaar ervaring in het geven van kitesurfles hebben we geleerd dat elke beginnende kitesurfer een verschillende leerstijl en ervaring meebrengt. We stemmen onze kitesurf cursussen daarom altijd af op jou als cursist!

Ontvang gratis een waardebon van € 150,-

Zodra je klaar bent met de kitesurf cursus ontvang je een waardebon van €150,-. Met deze bon kan je direct naar de surfshop van Telstar Surf om daar een eigen kitesurfset te gaan halen bestaande uit een kite, kiteboard en kitebar. Op deze manier kan je meteen doorpakken en zelf je meters maken op het water.

Boek nu

Met de Kitesurfcursus van Telstar Beach zit je helemaal goed en leer je de basis van het kitesurfen snel en veilig.

Wat ga je doen tijdens de 3-daagse kitesurf cursus?

Tijdens les 1 van de kite cursus krijg je alles te horen over de materialen, technieken en veiligheid. Wat heb je allemaal nodig, hoe ga je om het materiaal en waar moet je op letten. Vervolgens krijg je instructies hoe je moet vliegeren. Daarna ga je het water op om te oefenen.

Bij les 2 ga je weer het water op en ga je proberen je vlieger skills te verbeteren en jezelf door het water te bodydraggen. Je controleert je kite op zo’n manier dat je jezelf door het water laat slepen.

Vervolgens ga je tijdens les 3 proberen je eerste meters te maken op het board. Je gaat alles wat je geleerd hebt tijdens les 1 en 2 nog even herhalen waarna je gaat proberen met je board uit het water te komen om je eerste meters te maken.

Fun gegarandeerd!

GOED OM TE WETEN

Windgebrek: Valt de wind bijvoorbeeld weg na één uur? Dan stoppen we de les en krijg je de overgebleven uren als korting op je volgende les, dat vinden wij wel zo eerlijk.

Lesduur & omvang: Het uitgangspunt is een lesblok van 3 uur in een groep van 4 personen. Indien de groep uit 1 of 2 personen bestaat zal het lesblok ingekort worden naar 2 uur i.v.m. een veel hogere les intensiteit.

VDWS: Een certificaat en werkboek kan voor een meerprijs van € 30,- gekocht worden (niet verplicht)

Bij al onze surflessen is het materiaal inbegrepen inclusief een wetsuit. Waterschoentjes en een handdoek neem je zelf mee. Schoentjes zijn eventueel verkrijgbaar voor €9,95 bij de surfschool. We gebruiken de nieuwste materialen omdat deze het makkelijker maakt om te leren surfen.

Lijn

HOE BOEK IK EEN KITESURF CURSUS

  • Klik op de button ‘Boek nu’
  • Doorloop dat stappen in het formulier
  • Je kunt hier direct betalen
  • Zodra je de boeking heb afgerond ontvang je per e-mail direct een eigen ‘login’ omgeving
  • Een dag voor de geplande les ontvang je een e-mail. Gaat het niet door? Dan kan je inloggen en een nieuwe datum plannen
Boek nu

VRAGEN OF CONTACT OPNEMEN?

Voor vragen bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Mocht je toch nog een andere vraag hebben of speciale wensen voor je kitesurfcursus? Neem dan contact op met info@telstarbeach.nl of bel naar +31-341-701062. We zien je op het water!