Kitesurf early bird deal

Leer nu voordelig kitesurfen! Profiteer nu van onze 3=2 early bird deal. Boek 3 kitesurf lessen á 3 uur met €110,- korting en krijg het snel, veilig en plezierig onder de knie.

Deze actie loopt t/m 28 februari 2022! Zorg dat je er snel bij bent!

Boek nu

Kitesurf early bird deal

Het gaat om 3 kitelessen onder begeleiding van onze gediplomeerde kitesurfleraren. Onze surfspot aan het mooie strand Horst is de perfecte plek om snel en veilig te leren  kitesurfen door het ondiepe en vlakke water.

We maken gebruik van het beste materiaal van de topmerken Duotone, Fanatic & ION. Bij al onze surflessen is het materiaal inbegrepen inclusief een wetsuit. Waterschoentjes en een handdoek neem je zelf mee. Schoentjes zijn eventueel verkrijgbaar voor €9,95 bij de surfschool.

Voor en na de les ben je welkom op ons grote terras van de beachclub voor een heerlijke een huisgemaakte appelgebak met kop koffie of een lekkere smoothie.

Voorwaarden Early Bird cursus:

De Early Bird (3=2 actie) loopt t/m 28 februari 2022. De vroegboekkorting geldt alleen voor online boekingen en bij directe iDeal betaling. De lessen zijn alleen te volgen in april & mei, hierna vervalt het actietarief. Heb je nog lessen over? Geen probleem, tegen bijbetaling naar het normale tarief kan je de openstaande lessen alsnog volgen!

Boek nu

HOE BOEK IK EEN LES?

  • Klik op de button ‘Boek nu’
  • Doorloop dat stappen in het formulier
  • Je kunt hier direct betalen
  • Zodra je de boeking heb afgerond ontvang je per e-mail direct een eigen ‘login’ omgeving
  • Een dag voor de geplande les ontvang je een e-mail. Gaat het niet door? Dan kan je inloggen en een nieuwe datum plannen
Boek nu

VRAGEN OF CONTACT OPNEMEN?

Bekijk voor vragen onze pagina met veelgestelde vragen. Mocht je toch nog een andere vraag hebben of speciale wensen voor je surfles? Neem dan contact op met info@telstarbeach.nl of bel naar +31-341-701062. We zien je op het water!

LET OP: kitesurfen is een windafhankelijke sport. Het kan zijn dat door weersveranderingen last minute lessen moeten worden verplaatst. Hiervan krijg je natuurlijk altijd bericht en kan een nieuwe les worden ingepland!