Together forever!

Together forever!

Trouwlocatie aan het water

Geef elkaar het ‘ja-woord’ aan het water! Bij Telstar Beach vindt men een mooie trouwlocatie aan het water met een prachtig uitzicht over het Wolderwijd. Telstar Beach is namelijk gelegen aan het mooie Strand Horst en ligt tussen Harderwijk en Ermelo.

Als officiële trouwlocatie is het mogelijk om bij Telstar Beach te trouwen aan het water. Dit maakt Telstar Beach een unieke trouwlocatie
Bij Telstar Beach begrijpen we dat elke bruiloft uniek is. Daarom streven we ernaar om elke ceremonie persoonlijk en onvergetelijk te maken. Of jullie nu dromen van een intieme ceremonie bij zonsondergang of een uitbundig feest onder de sterren, onze locatie biedt de perfecte setting voor elk scenario.

Het enthousiaste team van Telstar Beach staat klaar om van jullie bruiloft een onvergetelijk dag te maken. Een romantische ceremonie aan het water, een feestelijke receptie, ontspannen BBQ of een knallend feest? Bij Telstar Beach kan het allemaal! Met onze ervaring en kennis maken wij van ieder onderdeel een memorabel moment.

Op slechts 6 km afstand van het levendige historische centrum van Harderwijk bevindt zich Telstar Beach, een verborgen parel op de Veluwe dat de illusie van een kustbestemming creëert en ideaal is voor trouwen aan het water.

Bekijk de mogelijkheden

Trouwen aan het water doe je bij de trouwlocatie van Telstar Beach. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt en meer.

Geef elkaar het ‘Ja-woord’ aan de kust van Gelderland

In het midden van het land en toch aan het water. Telstar Beach ligt langs de A28, tussen Ermelo en Harderwijk in en is prima bereikbaar met fiets of auto. Verder zijn er verschillende fietsroutes vanaf Telstar Beach. Er bestaan diverse mogelijkheden voor overnachten bij en in de buurt van Telstar Beach. Vraag naar de mogelijkheden.

Lees meer
Kunnen we een specifiek thema of decoratiestijl kiezen voor onze bruiloft bij Telstar Beach?

Absoluut! Bij Telstar Beach juichen we creativiteit en personalisatie toe. Of jullie nu dromen van een strandthema, een bohemian stijl, of iets geheel unieks, ons team staat klaar om jullie te helpen bij het realiseren van jullie droomthema en decoratiestijl voor een onvergetelijke bruiloft.

Welke decoraties zijn toegestaan bij Telstar Beach, vooral in de buurt van het water?

Wij staan een verscheidenheid aan decoraties toe, inclusief kaarsen en lantaarns, met de nadruk op veiligheid en respect voor het natuurlijke strandlandschap.

Is er voldoende parkeergelegenheid bij Telstar Beach voor onze trouwgasten?

Wij bieden ruime parkeergelegenheid voor al jullie gasten, met extra opties voor nabijgelegen parkeerfaciliteiten indien nodig.

Wat is het noodweerplan van Telstar Beach voor trouwerijen aan het water?

Al onze feesten en partijen vinden plaats in onze uitbouw. Bij minder mooi weer blijft het dak erop en bij mooi weer kan het dak eraf!

Hoe toegankelijk is Telstar Beach voor gasten met een beperking of ouderen?

Onze locatie is ontworpen met toegankelijkheid in gedachten, inclusief paden en voorzieningen voor gasten met een beperking of ouderen.

Hebben we een vergunning nodig om te trouwen aan het water bij Telstar Beach?

Bij Telstar Beach regelen wij alle benodigde vergunningen voor een huwelijk aan het water, zodat jullie je volledig kunnen focussen op jullie speciale dag.

Moeten mijn gasten betalen voor het parkeren?

Wij bevinden ons op een betaald parkeer terrein van wat in eigendom is van Leisure Lands.

Telstar Beach kan met korting uitrijkaarten aanbieden voor jullie en je gasten.

Is eigen catering bij Telstar Beach toegestaan?

Het is niet mogelijk om eigen catering te verzorgen op onze locatie.

Telstar Beach biedt een breed assortiment van arrangementen aan en daarnaast is maatwerk altijd mogelijk. Plan een afspraak en vraag naar de mogelijkheden.

Is Telstar Beach een officiële trouwlocatie?

JA! Telstar Beach is een officiële trouwlocatie.