Lijn

Trouwlocatie aan het water

Bij Telstar Beach vindt men een mooie trouwlocatie aan het water met een prachtig uitzicht over het Wolderwijd. Telstar Beach is namelijk  gelegen aan het mooie Strand Horst en ligt tussen Harderwijk en Ermelo.

Als officiële trouwlocatie is het mogelijk om voor de wet te trouwen bij Telstar Beach op het strand. Dit maakt Telstar Beach een unieke trouwlocatie
Elkaar het JA-woord geven met een prachtig uitzicht op een sfeervolle locatie aan het water.

Het enthousiaste team van Telstar Beach staat klaar om van jullie bruiloft een onvergetelijk dag te maken. Een romantische ceremonie aan het water, een feestelijke receptie, ontspannen BBQ of een knallend feest? Met onze ervaring en kennis maken wij van ieder onderdeel een memorabel moment.

Slechts 6 km van het drukke historische centrum van Harderwijk en men waant zich aan de kust. Telstar Beach is een verborgen parel op de Veluwe waar men kan trouwen.

Bekijk de mogelijkheden

Trouwen aan het water doe je bij de trouwlocatie van Telstar Beach. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt en meer.

Geef elkaar het JA woord aan de kust van Gelderland

In het midden van het land en toch aan het water. Telstar Beach ligt langs de A28, tussen Ermelo en Harderwijk in en is prima bereikbaar met fiets of auto. Verder zijn er verschillende fietsroutes vanaf Telstar Beach. Er bestaan diverse mogelijkheden voor overnachten bij en in de buurt van Telstar Beach. Vraag naar de mogelijkheden.

Lees meer