Lijn

Trouwlocatie aan het water

Bij Telstar Beach vindt men een mooie trouwlocatie aan het water met een prachtig uitzicht over het Wolderwijd. Telstar Beach is namelijk  gelegen aan het mooie Strand Horst en ligt tussen Harderwijk en Ermelo.

Als officiële trouwlocatie is het mogelijk om voor de wet te trouwen bij Telstar Beach op het strand. Dit maakt Telstar Beach een unieke trouwlocatie
Bij Telstar Beach begrijpen we dat elke bruiloft uniek is. Daarom streven we ernaar om elke ceremonie persoonlijk en onvergetelijk te maken. Of jullie nu dromen van een intieme ceremonie bij zonsondergang of een uitbundig feest onder de sterren, onze locatie biedt de perfecte setting voor elk scenario.

Het enthousiaste team van Telstar Beach staat klaar om van jullie bruiloft een onvergetelijk dag te maken. Een romantische ceremonie aan het water, een feestelijke receptie, ontspannen BBQ of een knallend feest? Met onze ervaring en kennis maken wij van ieder onderdeel een memorabel moment.

Slechts 6 km van het drukke historische centrum van Harderwijk en men waant zich aan de kust. Telstar Beach is een verborgen parel op de Veluwe waar men kan trouwen.

Bekijk de mogelijkheden

Trouwen aan het water doe je bij de trouwlocatie van Telstar Beach. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt en meer.

Geef elkaar het JA woord aan de kust van Gelderland

In het midden van het land en toch aan het water. Telstar Beach ligt langs de A28, tussen Ermelo en Harderwijk in en is prima bereikbaar met fiets of auto. Verder zijn er verschillende fietsroutes vanaf Telstar Beach. Er bestaan diverse mogelijkheden voor overnachten bij en in de buurt van Telstar Beach. Vraag naar de mogelijkheden.

Lees meer
Kunnen we een specifiek thema of decoratiestijl kiezen voor onze bruiloft bij Telstar Beach?

Absoluut! Bij Telstar Beach juichen we creativiteit en personalisatie toe. Of jullie nu dromen van een strandthema, een bohemian stijl, of iets geheel unieks, ons team staat klaar om jullie te helpen bij het realiseren van jullie droomthema en decoratiestijl voor een onvergetelijke bruiloft.

Welke decoraties zijn toegestaan bij Telstar Beach, vooral in de buurt van het water?

Wij staan een verscheidenheid aan decoraties toe, inclusief kaarsen en lantaarns, met de nadruk op veiligheid en respect voor het natuurlijke strandlandschap.

Is er voldoende parkeergelegenheid bij Telstar Beach voor onze trouwgasten?

Wij bieden ruime parkeergelegenheid voor al jullie gasten, met extra opties voor nabijgelegen parkeerfaciliteiten indien nodig.

Wat is het noodweerplan van Telstar Beach voor trouwerijen aan het water?

Voor het geval van slecht weer hebben we een gedetailleerd plan met alternatieve binnenlocaties en overkappingen om jullie dag perfect te laten

Hoe toegankelijk is Telstar Beach voor gasten met een beperking of ouderen?

Onze locatie is ontworpen met toegankelijkheid in gedachten, inclusief paden en voorzieningen voor gasten met een beperking of ouderen.

Hebben we een vergunning nodig om te trouwen aan het water bij Telstar Beach?

Bij Telstar Beach regelen wij alle benodigde vergunningen voor een huwelijk aan het water, zodat jullie je volledig kunnen focussen op jullie speciale dag.