Lijn

Telstar Surfkamp

Het maakt niet uit of je een beginner bent of al wat uren op de plank hebt gestaan, want deze vakantie volg jij windsurflessen op je eigen niveau! Dit gebeurt onder leiding van professionele instructeurs, echte watersportfanatiekelingen die zelf niet van het water te krijgen zijn!

Telstar Beach is de ideale surfspot om razendsnel je vaardigheden te verbeteren door het ondiepe en veilige water, de windomstandigheden en de surfsfeer die er hangt.

Ook als er even geen wind is, hoef je je zeker niet te vervelen. Onze instructeurs zitten boordevol nuttige theoriekennis die ze graag met je delen en zijn meester in het organiseren van hele gave spellen en activiteiten; Suppen, longboarden, slacklinen, vlotten bouwen of een potje beachvolleybal, wakeboard lieren. Wij zorgen tijdens het Telstar surfkamp altijd voor een gaaf, leerzaam en dagvullend programma.

De Telstar surfkampen worden georganiseerd voor kinderen van 7 t/m 14 jaar.

Boek nu

Andere activiteiten

Suppen

Staat er te weinig wind of wil je even wat anders dan surfen? Suppen (oftewel stand-up paddling) is ‘s werelds snelst groeiende watersport. Al staand (of op je knieën) peddel je op een speciale sup-plank heel relaxt over het water. Vervolgens ga je met de sup tours maken op het Wolderwijd, naar het eiland, het natuurgebied of wordt het Harderwijk? Het is tegelijk goed voor je buikspieren en je balans en heel veel fun!

Slacklinen

Tussen 2 palen hebben we op het kamp een slackline gespannen. Dit is een verende, brede spanband. Lukt het jou om je balans te vinden op deze brede band?

Wakeboard-lier

Een nieuwe aanwinst is de wakeboard-lier. Geen wind en toch over het water scheren? Deze lier biedt uitkomst. Loop met de lier een stuk het water op en kom op een board tien keer zo snel terug. Perfect om je boardgevoel alvast wat op te schroeven. Al doen we dit stiekem natuurlijk ook gewoon voor de kick…

Longboarden

Wat doen diehard surfers als ze land onder hun voeten hebben? Longboarden! De geasfalteerde fietspaden in de buurt van de locatie zijn perfect om te boarden. Een tocht langs het water is dan ook zeker een mogelijkheid.

Leuke spellen

Tussen het windsurfen door organiseren onze instructeurs megagave spellen om je kampgenootjes beter te leren kennen en om je energie kwijt te kunnen.

Wanneer te boeken?

10 – 14 juli (week 1)
17 – 21 juli (week 2)
24 – 28 juli (week 3)
31 juli – 4 augustus (week 4)
7 – 11 augustus (week 5)
14 – 18 augustus (week 6)

Boek nu

Weekprogramma surfkamp

Onze surfkampen zijn van maandag tot en met vrijdag, elke dag van 10 tot 18u. Wij organiseren aan het einde van één van de dagen tijdens het surfkamp een barbecue voor cursisten, ouders, opa, oma, broertje, buurman of tante. Op vrijdagmiddag vanaf 15u wordt afgesloten met een surfshow waarin u de nieuwe skills van uw kind(eren) kunt komen bekijken! Aansluitend volgt de diploma-uitreiking. Tijdens de week (mits het weer het toelaat) gaan we 1 dag op tocht en zullen lunchen op een eiland of strandje in de buurt!

Een standaard surfkampdag met voldoende wind ziet er ongeveer zo uit:

9:30-10:00   inloop & omkleden en warming up spellen
10:00-10:05   uitzwaaien ouders
10:05-10:15   klaarleggen materiaal
10:15-13:15   lesblok 1 Tijdens het lesblok zal regelmatig tijd gemaakt worden voor wat drinken en een kleine snack/stuk fruit.
13:15-13:45   Lunchpauze (Wij verzorgen elke dag een broodmaaltijd met voldoende beleg. Een aantal keren per week zal er ook een extra snack zijn, denk hierbij aan een soepje of een broodje knakworst)
13:45-14:15   Lunchspel
14:15-14:30   materiaal klaarleggen/trimmen voor de middagssessie
14:30-17:30   Lesblok 2
17:30-18:00   Dagafsluiting, cooling down, omkleden en lekker naar huis om op te laden voor de volgende dag!

HOE BOEK IK EEN TELSTAR SURFKAMP?

  • Klik op de button ‘Boek nu’
  • Doorloop dat stappen in het formulier
  • Je kunt hier direct betalen
  • Zodra je de boeking heb afgerond ontvang je per e-mail direct een eigen ‘login’ omgeving
Boek nu

VRAGEN OF CONTACT OPNEMEN?

Voor vragen bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Mocht je toch nog een andere vraag hebben of speciale wensen voor je SUP les? Neem dan contact op met info@telstarbeach.nl of bel naar +31-341-701062. We zien je op het water!