Enjoy & Relax Bij Telstar Beach

Enjoy & Relax Bij Telstar Beach

Laat je verassen met een lunch of diner bij Telstar Beach!

Hey beach lovers! Zin in een gezellige etentje op het strand met uitzicht over het water? Dan ben je bij Telstar Beach aan het goede adres. Onze beachclub ligt aan de A28, midden in Nederland, en biedt een fantastische plek voor onvergetelijke herinneringen.┬áVan een gezellige lunch samen met vrienden of collega’s tot een overheerlijk diner met zonsondergang, wij hebben alles om jouw dag compleet te maken!

Op onze menukaart vind je verschillende arrangementen, van gezonde broodjes, soepen en snacks tot onze beach en lounge menu’s. Ook serveren wij veganistisch, vegetarisch en glutenvrij etenswaar.

Bekijk onze menukaart!

Wine, Dine & Relax!

Ontdek meer dan alleen lunch en diner

Bij Telstar Beach kun je terecht voor meer dan alleen lunch en diner. Ontbijt, borrels, high tea, bier- en wijnproeverijen; het kan allemaal op onze prachtige locatie aan het water. We bieden opties voor iedereen, inclusief glutenvrij en vegan. Kom langs en beleef de perfecte combinatie van eten, drinken en ontspanning!

Centraal gelegen restaurant aan het water

In het midden van het land en toch aan het water. Telstar Beach ligt langs de A28, tussen Ermelo en Harderwijk in en is goed bereikbaar per fiets of auto. Verder zijn er verschillende fietsroutes vanaf Telstar Beach. Oftewel, een heerlijke locatie…