Genieten zonder Grenzen!

Genieten zonder Grenzen!

Enjoy Glutenvrij, Vega en Vegan bij Telstar Beach!

Bij Telstar Beach streven we ernaar om aan de behoeften van al onze gasten te voldoen, inclusief diegenen met speciale dieetwensen. Daarom bieden we een scala aan heerlijke opties voor mensen die glutenvrij, vegetarisch of veganistisch willen eten.

Ontdek onze menukaart vol met smaakvolle trendy gerechten, elk duidelijk gemarkeerd met speciale icoontjes, zodat je in één oogopslag kunt zien welke opties geschikt zijn voor jouw dieet. Of je nu kiest voor een knapperige salade, een hartige pasta of een smakelijk plantaardig gerecht, wij hebben voor elk wat wils.

Geniet van de smaak zonder in te leveren bij Telstar Beach. Kom langs en ontdek onze glutenvrije, vegetarische en veganistische opties, waar lekker culinair eten voor iedereen toegankelijk is!

Bekijk onze menukaart!

Enjoy Endlessly!

Centraal gelegen restaurant aan het water

In het midden van het land en toch aan het water. Telstar Beach ligt langs de A28, tussen Ermelo en Harderwijk in en is prima bereikbaar met fiets of auto. Verder zijn er verschillende fietsroutes vanaf Telstar Beach. Oftewel een heerlijke locatie…