Lijn

Restaurant Harderwijk

Telstar Beach is centraal gelegen tussen Harderwijk en Ermelo aan het mooie Strand Horst. Strand Horst is een fantastische surfspot in het midden van Nederland en beschikt naast de diverse surfmogelijkheden over een prachtig restaurant met terras aan het water.

Het restaurant richting Harderwijk is in surf-stijl ingericht met veel groen en surfboards aan het plafond. De opzet van het restaurant en terras aan het water is ruim wat een relaxte sfeer creëert. Het enthousiaste team van Telstar Beach staat elke dag weer met een glimlach klaar om de gasten een onvergetelijk dag te bezorgen.

Het ruim opgezette terras heeft een prachtig uitzicht over het Wolderwijd en trakteert de gasten op de mooiste zonsondergangen. Telstar Beach is de ideale plek voor een dag gevuld met beachfun, watersport, ontspanning, goede vibes, relaxte muziek, verfrissende drankjes en heerlijk vers eten.

Meer weten?

Telstar Beach nabij Harderwijk

Op slechts 6 km van Harderwijk vandaan ligt Telstar Beach met een heerlijk restaurant. Een verborgen surfparadijs aan het water waar men kan genieten van een heerlijke gerechten, verfrissende drankjes en een prachtig uitzicht.

Telstar Beach ligt langs de A28 en is makkelijk te bereiken met de auto vanuit Harderwijk of andere richtingen. Telstar Beach ligt langs 1 van de mooiste fietsroutes van de Veluwe en dus is het terras ook een zeer geschikte locatie om de elektrische fiets op te laden onder het genot van een heerlijke kop koffie of lekkere lunch. 

Bij het ontdekken van Harderwijk en omgeving, lopend, op de fiets of zelfs via het water is Telstar Beach en locatie welke niet gemist mag worden.

Meer weten?