Feestlocatie Gelderland

De provincie Gelderland staat bekend om de prachtige Veluwe en haar mooie bossen. Maar ook in Gelderland zijn prachtige water- en strand locaties te vinden. Telstar Beach is zo’n bijzondere locatie, centraal gelegen tussen Ermelo en Harderwijk in de provincie Gelderland.

Midden in het land en toch het ultieme strandgevoel beleven. Dat kan bij Telstar Beach. Een unieke locatie waar watersport, recreatie en ontspanning samen komen. Telstar Beach is schitterend, ruim gelegen aan strand Horst en beschikt over een surfcenter voor lessen en verhuur, een heerlijk groot terras aan het water, een surf-stijl ingericht restaurant en een sfeervolle stretchtent voor feesten en partijen.

Telstar Beach is de ideale locatie voor een swingend verjaardagsfeest, intieme receptie, volledig verzorgd bedrijfsfeest of ontspannen strand BBQ met vrienden of familie. Graag nodigen wij jullie uit op onze mooie locatie om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Bekijk de mogelijkheden

Een feest in Gelderland organiseer je bij Telstar Beach. Een unieke feestlocatie aan het water van Strand Horst.

Unieke locatie en goed bereikbaar

De feestlocatie van Telstar Beach vindt men in Gelderland tussen Harderwijk en Ermelo. Telstar Beach ligt langs snelweg de A28 en is goed bereikbaar met de auto. Voor gasten uit de directe omgeving is Telstar Beach goed te bereiken met de fiets. Er bestaan diverse mogelijkheden voor overnachten bij en in de buurt van Telstar Beach. Vraag naar de mogelijkheden.