Feestlocatie Gelderland

De provincie Gelderland staat bekend om de prachtige Veluwe en haar mooie bossen. Maar ook in Gelderland zijn prachtige water- en strand locaties te vinden. Telstar Beach is zo’n bijzondere feestlocatie in Gelderland, centraal gelegen tussen Ermelo en Harderwijk in de provincie Gelderland.

Midden in het land en toch het ultieme strandgevoel beleven. Dat kan bij Telstar Beach! Een unieke locatie waar watersport, recreatie en ontspanning samen komen. Telstar Beach is schitterend, ruim gelegen aan strand Horst en beschikt over een surfschool voor lessen en verhuur, een heerlijk groot terras aan het water, een surf-stijl ingericht restaurant en een sfeervolle beach lounge voor alle feesten en partijen.

Telstar Beach is de ideale locatie voor een swingend verjaardagsfeest, intieme receptie, volledig verzorgd bedrijfsfeest of een ontspannen strand BBQ met vrienden of familie. Graag nodigen wij jullie uit op onze mooie locatie om de wensen en mogelijkheden te bespreken!

Plan een kennismaking

Een feest in Gelderland organiseer je bij Telstar Beach! Een unieke feestlocatie aan het water van Strand Horst.

Unieke locatie en goed bereikbaar

De feestlocatie van Telstar Beach vindt men in Gelderland tussen Harderwijk en Ermelo. Telstar Beach ligt langs snelweg de A28 en is goed bereikbaar met de auto. Voor gasten uit de directe omgeving is Telstar Beach goed te bereiken met de fiets. Er bestaan diverse mogelijkheden voor overnachten bij en in de buurt van Telstar Beach. Vraag naar de mogelijkheden.

Waar kan ik meer informatie vinden over aanbetalingen en het annuleringsbeleid?

Informatie over aanbetalingen en ons annuleringsbeleid is beschikbaar in onze algemene voorwaarden.

Welke faciliteiten zijn er beschikbaar?

Er is geluidsapparatuur, verlichting, een podium en een dansvloer beschikbaar.

Wat is het adres?

Palmbosweg 32-36
3853 LB Ermelo (Strand Horst)

De locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer te bereiken. U kunt vanaf station Harderwijk of Ermelo met de OV-fiets Strand Horst bereiken. Daarnaast vaart er tussen Zeewolde en Strand Horst een veerpont.

Heeft Telstar Beach ook een binnenlocatie?

Al onze feesten en partijen vinden plaats in onze uitbouw. Bij minder mooi weer blijft het dak erop en bij mooi weer kan het dak eraf!

Wat zijn de parkeermogelijkheden?

Iedereen die het terrein van Leisure Lands betreedt dient een uitrijkaart te kopen. Telstar Beach biedt jou en je gasten bij vertrek een uitrij kaart aan. De parkeerkaarten worden op nacalculatie verrekend op de eindfactuur.

Mag er zelf een DJ of band geregeld worden?

Het regelen van een eigen artiest tijdens jouw feest of partij is toegestaan.

Is eigen catering toegestaan?

Helaas is het meenemen en regelen van eigen catering niet toegestaan. Telstar Beach heeft een prachtige locatie voor het organiseren van feesten en partijen.

Daarnaast zorgen wij voor een optimale beleving rondom de catering om jou en je gasten totaal te ontzorgen.