Beachy Business bij Telstar!

Bekijke hele video

Zakelijk bij Telstar Beach

Welkom bij Telstar Beach, de ultieme locatie waar zakelijk en ontspanning samensmelten tot een unieke ervaring! Strand Horst is niet zomaar een plek, het is dé hotspot voor jouw volgende zakelijke evenement. Of je nu een spetterende kick-off, een brainstormsessie vol creativiteit, een bedrijfsfeest dat de geschiedenisboeken ingaat, of een inspirerend congres plant, bij ons is het altijd anders dan anders.

Wij brengen een frisse vibe in zakelijke bijeenkomsten, waar plezier en professionaliteit elkaar ontmoeten. Dus haal die agenda tevoorschijn en maak je klaar voor een onvergetelijk zakelijk event bij Telstar Beach. Hier wordt werken een waar genot en chillen een essentieel onderdeel van jouw succesvolle bijeenkomst. Let’s mix business with chills!

Telstar Beach, gelegen naast de A28 in het hart van Nederland. De ideale locatie waar zakelijke visies samenkomen met snelwegen naar Succes!

Heb je een vraag voor ons?

Neem gerust contact met ons op met info@telstarsurfclub.nl of bel naar +31-341-701062  en ontdek hoe wij van jouw bedrijfsuitje een memorabel en succesvol evenement kunnen maken. Bij Telstar Beach wachten avontuur en ontspanning op jou en je team!

Vraag meer informatie aan
Zijn er kluisjes aanwezig?

Voor kleine kostbaarheden zijn kluisjes achter de balie aanwezig.

Sporttassen e.d. kan men in de kleedkamers kwijt.

Kan ik bij jullie douchen na de activiteit?

Jazeker! We hebben buitendouches waar je gratis gebruik van mag maken.

Zijn al jullie uitjes op het water?

Wij bieden ook diverse uitjes op het land aan, zoals een workshop graffiti en expeditie Veluwe. Bekijk ons volledige aanbod groepsuitjes.

Moeten mijn gasten betalen voor het parkeren?

Iedereen die het terrein van Leisure Lands betreedt dient een uitrijkaart te kopen. Wij bieden jullie de mogelijkheid om op voorhand uitrijkaarten met €2,50 korting te bestellen voor jullie gasten. Zij ontvangen een uitrijkaart bij vertrek en het aantal uitgegeven uitrijkaarten komen op de eindfactuur.