SURFKAMP | 8-12 jaar

€369,- 

Het maakt niet uit of je een beginnende windsurfer bent of al wat uren op de plank hebt gestaan, want het Telstar Surfkamp is voor alle niveaus! Je leert windsurfen onder leiding van professionele instructeurs. Telstar Beach is de ideale surfspot om razendsnel je vaardigheden te verbeteren dankzij het ondiepe en veilige water, de windomstandigheden en de surfsfeer die er hangt. Ook als er even geen wind is, hoef je je zeker niet te vervelen. Onze instructeurs zitten boordevol nuttige theoriekennis die ze graag met je delen en zijn meester in het organiseren van hele gave spellen en activiteiten! Wij zorgen tijdens het Telstar surfkamp altijd voor een gaaf, leerzaam en dagvullend programma.

Boek nu

Leer samen met leeftijdsgenoten, op een unieke plek, windsurfen en beleef een week om nooit te vergeten!

Bij Telstar Beach leren kinderen van onze gediplomeerde en mega enthousiaste instructeurs windsurfen, good vibes gegarandeerd!

HOE BOEK IK EEN TELSTAR SURFKAMP?

  • Klik op de button ‘Boek nu’
  • Doorloop dat stappen in het formulier
  • Je kunt hier direct betalen
  • Zodra je de boeking heb afgerond ontvang je per e-mail direct een eigen ‘login’ omgeving
Boek nu

VRAGEN OF CONTACT OPNEMEN?

Voor vragen bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Heb je toch nog een andere vraag of speciale wensen voor het surfkamp? Neem dan contact op met info@telstarbeach.nl of bel naar +31-341-701062. We zien je op het water!