Let's meet(ing)!

Let's meet(ing)!

Vergaderen & Meetings

Welkom bij Telstar Beach, de ultieme locatie waar zakelijk en ontspanning samensmelten tot een unieke ervaring! Strand Horst is niet zomaar een plek, het is dé hotspot voor jouw volgende zakelijke evenement. Of je nu een spetterende kick-off, een brainstormsessie vol creativiteit, een bedrijfsfeest dat de geschiedenisboeken ingaat, of een inspirerend congres plant, bij ons is het altijd anders dan anders.

Wij brengen een frisse vibe in zakelijke bijeenkomsten, waar plezier en professionaliteit elkaar ontmoeten. Dus haal die agenda tevoorschijn en maak je klaar voor een onvergetelijk zakelijk event bij Telstar Beach. Hier wordt werken een waar genot en chillen een essentieel onderdeel van jouw succesvolle bijeenkomst. Let’s mix business with chills!

Jouw vergadering met een vleugje zon, zee en zakelijk succes!

Bij Telstar Beach gaat vergaderen hand in hand met culinaire verwennerij! Van gezellige borrels tot sfeervolle diners – onze arrangementen tillen jouw vergaderingen naar een hoger niveau. Laat de smaken samenkomen terwijl de ideeën stromen. Eten is niet alleen brandstof, het is een ervaring!

Heb je een vraag voor ons?

Neem gerust contact met ons op met info@telstarsurfclub.nl of bel naar +31-341-701062  en ontdek hoe wij van jouw bedrijfsuitje een memorabel en succesvol evenement kunnen maken. Bij Telstar Beach wachten avontuur en ontspanning op jou en je team!

Vraag meer informatie aan