Lijn

Uitje Harderwijk

Op zoek naar een uniek groeps-, team- of bedrijfsuitje in de buurt van Harderwijk, Ermelo, Zeewolde of Nijkerk waar nog lang over nagepraat zal worden? Telstar Beach is de perfecte plek een dag gevuld met teambuilding- en gezelschap activiteiten in het water of op het strand. De activiteiten en uitjes van Telstar Beach staan garant voor een hoop plezier, saamhorigheidsgevoel, inspanning, voldoening en uiteraard ook ontspanning en gezelligheid.

Telstar Beach is gelegen aan het prachtige strand Horst op slechts een steenworp afstand van het historische Harderwijk. Een verborgen pareltje in het midden van het land direct aan het water met vele mogelijkheden voor memorabele uitjes en de mooiste feestjes.

Bekijk de mogelijkheden

Voor een uniek en sportief groepsuitje, teamuitje of bedrijfsuitje vlakbij Harderwijk zit je bij Telstar Beach helemaal goed

Bijzonder uitje aan het strand bij Harderwijk

Telstar Beach is voor een uitje makkelijk bereikbaar en ligt in het midden van het land tussen Ermelo en Harderwijk. Vanuit Harderwijk is Telstar Beach prima te bereiken met de fiets via een schitterende fietsroute langs het water. Er bestaan diverse mogelijkheden voor overnachten bij en in de buurt van Telstar Beach.

Vraag naar de mogelijkheden.

Lees meer