Lijn

Trouwlocatie Zeewolde

Ben je op zoek naar een trouwlocatie in de buurt van Zeewolde? Zoek je een trouwlocatie aan het water? Wil je trouwen op een unieke locatie? Dan zit je bij Telstar Beach helemaal goed. Recht tegenover Zeewolde ligt het mooie strand Horst waar Telstar Beach is gevestigd. Onze bijzondere locatie aan het water is de plek om elkaar het JA-woord te geven.

Bij ons kan je voor de wet trouwen op onze unieke buitenlocatie omdat we een officiële trouwlocatie zijn. Telstar Beach biedt een trouwlocatie waar je de ceremonie houdt met uitzicht op water direct tegenover Zeewolde.

Bij Telstar Beach zit je helemaal goed voor jouw perfecte trouwdag. Heb je interesse in een trouwceremonie, receptie, diner, volledige bruiloft of alleen de feestavond, wij bieden je een intieme en warme entourage dat bij ieder huwelijk past.

Onze medewerkers staan voor je klaar en verzorgen je trouwmomenten met passie en enthousiasme om te zorgen voor een onvergetelijke bruiloft.

Lees meer

Trouwdiner

Bij Telstar Beach bieden we vele mogelijkheden voor een trouwdiner waar de gasten nog lang over na zullen praten. Kies uit de verschillende BBQ optie gecombineerd met heerlijke verse salades. Maak het extra speciaal en laat onze BBQ-chef alles tot in de puntje verzorgen.

Of ga voor een heerlijk uitgebreid Italiaans of Spaans buffet bestaande uit smakelijke warme en koude gerechten. Wij bieden vele verschillende mogelijkheden. Vraag een gesprek met ons aan zodat wij je persoonlijk kunnen adviseren.

Ook een trouwlocatie voor de kids

Telstar Beach is ook voor de kleine bruiloftsgasten een fijn locatie. Wat dacht je van ons  grote springkussen en ruime afgesloten zandbak. De kids kunnen hier helemaal los gaan zodat jullie relax kunnen genieten van de bruiloft.

Trouwlocatie direct tegenover Zeewolde

Trouwlocatie Telstar Beach ligt direct tegenover Zeewolde. Door de gunstige centrale ligging is het voor velen een perfect locatie voor de trouwdag. Direct aan de A27 met een ruime parkeerplaats gelegen in het midden van Nederland is Telstar Beach een uitstekende locatie voor elke trouwerij.

Voor gasten uit de directe omgeving van Zeewolde is Telstar Beach goed te bereiken met de fiets. Een mooie fietsroute langs het water leidt mensen van Zeewolde naar Telstar Beach. Er bestaan diverse mogelijkheden voor overnachten bij en in de buurt van Telstar Beach. 

Vraag ons naar de opties.

Lees meer