Forever love

Forever love

Trouwlocatie Zeewolde

Zijn jullie op zoek naar een trouwlocatie in de buurt van Zeewolde? Zoek je een trouwlocatie aan het water? Wil je trouwen op een unieke locatie? Dan is Telstar Beach de perfecte locatie voor jullie bruiloft! Recht tegenover Zeewolde ligt het mooie strand Horst waar Telstar Beach is gevestigd. Onze bijzondere locatie aan het water is de perfecte plek om elkaar het JA-woord te geven.

Bij ons kan je voor de wet trouwen op onze unieke buitenlocatie omdat we een officiële trouwlocatie zijn. Telstar Beach biedt een trouwlocatie waar je de ceremonie houdt met uitzicht op water direct tegenover Zeewolde. Bij Telstar Beach zit je helemaal goed voor jouw perfecte trouwdag. Heb je interesse in een trouwceremonie, receptie, diner, volledige bruiloft of alleen de feestavond, wij bieden je een intieme en warme entourage dat bij ieder huwelijk past.

Onze medewerkers staan voor je klaar en verzorgen je trouwmomenten met passie en enthousiasme om te zorgen voor een onvergetelijke dag!

Lees meer

Trouwdiner

Bij Telstar Beach bieden we vele mogelijkheden voor een trouwdiner waar de gasten nog lang over na zullen praten. Kies uit de verschillende BBQ optie gecombineerd met heerlijke verse salades. Maak het extra speciaal en laat onze BBQ-chef alles tot in de puntje verzorgen.

Of ga voor een heerlijk uitgebreid Italiaans of Spaans buffet bestaande uit smakelijke warme en koude gerechten. Wij bieden vele verschillende mogelijkheden. Vraag een gesprek met ons aan zodat wij je persoonlijk kunnen adviseren.

Trouwlocatie direct tegenover Zeewolde

Trouwlocatie Telstar Beach ligt direct tegenover Zeewolde. Door de gunstige centrale ligging is het voor velen een perfect locatie voor de trouwdag. Direct aan de A27 met een ruime parkeerplaats gelegen in het midden van Nederland is Telstar Beach een uitstekende locatie voor elke trouwerij.

Voor gasten uit de directe omgeving van Zeewolde is Telstar Beach goed te bereiken met de fiets. Een mooie fietsroute langs het water leidt mensen van Zeewolde naar Telstar Beach. Er bestaan diverse mogelijkheden voor overnachten bij en in de buurt van Telstar Beach. 

Vraag ons naar de opties.

Lees meer
Kunnen we een specifiek thema of decoratiestijl kiezen voor onze bruiloft bij Telstar Beach?

Absoluut! Bij Telstar Beach juichen we creativiteit en personalisatie toe. Of jullie nu dromen van een strandthema, een bohemian stijl, of iets geheel unieks, ons team staat klaar om jullie te helpen bij het realiseren van jullie droomthema en decoratiestijl voor een onvergetelijke bruiloft.

Welke decoraties zijn toegestaan bij Telstar Beach, vooral in de buurt van het water?

Wij staan een verscheidenheid aan decoraties toe, inclusief kaarsen en lantaarns, met de nadruk op veiligheid en respect voor het natuurlijke strandlandschap.

Is er voldoende parkeergelegenheid bij Telstar Beach voor onze trouwgasten?

Wij bieden ruime parkeergelegenheid voor al jullie gasten, met extra opties voor nabijgelegen parkeerfaciliteiten indien nodig.

Wat is het noodweerplan van Telstar Beach voor trouwerijen aan het water?

Al onze feesten en partijen vinden plaats in onze uitbouw. Bij minder mooi weer blijft het dak erop en bij mooi weer kan het dak eraf!

Hoe toegankelijk is Telstar Beach voor gasten met een beperking of ouderen?

Onze locatie is ontworpen met toegankelijkheid in gedachten, inclusief paden en voorzieningen voor gasten met een beperking of ouderen.

Moeten mijn gasten betalen voor het parkeren?

Wij bevinden ons op een betaald parkeer terrein van wat in eigendom is van Leisure Lands.

Telstar Beach kan met korting uitrijkaarten aanbieden voor jullie en je gasten.

Mogen wij onze eigen DJ of band regelen?

Zonder muziek geen feest, het is daarom toegestaan je eigen DJ of band te regelen!

Is eigen catering bij Telstar Beach toegestaan?

Het is niet mogelijk om eigen catering te verzorgen op onze locatie.

Telstar Beach biedt een breed assortiment van arrangementen aan en daarnaast is maatwerk altijd mogelijk. Plan een afspraak en vraag naar de mogelijkheden.

Is Telstar Beach een officiële trouwlocatie?

JA! Telstar Beach is een officiële trouwlocatie.