Lijn

Trouwlocatie Veluwe

Op de Veluwe tussen Harderwijk en Ermelo ligt Telstar Beach met onze trouwlocatie. De Veluwe beschikt over meer dan alleen maar bossen, namelijk ook over het prachtige strand Horst. Strand Horst ligt aan het Wolderwijd en deze plek dient zich perfect voor een trouwceremonie aan het water. Telstar Beach bevindt zich op de Veluwe en is omringt door groene gemeentes als Putten, Ermelo en Harderwijk.

Elkaar het JA-woord geven op de Veluwe maar ook aan het water, terwijl de zon in het water zakt en de surfers langsvaren. Een unieke officiële trouwlocatie waar het mogelijk is om voor de wet in de buitenlucht te trouwen.

Ben je op zoek naar een unieke officiële trouwlocatie op de Veluwe, dan ben je van harte welkom bij Telstar Beach in Ermelo. De laidback vibes en prachtige uitzichten over het water zorgen voor een zomerse, warme atmosfeer welke van ieder huwelijk een onvergetelijke dag maken. Bij Telstar Beach vind je alles onder één dak wat het mogelijk maakt om de volledige mooiste dag van jullie leven op één locatie te organiseren. Van ceremonie tot aan de receptie en van het diner tot aan het spetterende feest, wij staan tot je beschikking!

Bekijk de mogelijkheden

Voor een onvergetelijke bruiloft op een unieke locatie op de Veluwe kom je naar Telstar Beach.

Centraal gelegen trouwlocatie op de Veluwe

Onze trouwlocatie ligt centraal gelegen op de Veluwe, tussen Harderwijk en Ermelo. Telstar Beach ligt langs de A28 en is makkelijk te bereiken met de auto vanuit Harderwijk of andere richtingen. Voor gasten uit de directe omgeving is Telstar Beach goed te bereiken met de fiets. Een mooie fietsroute langs het water leidt mensen van Harderwijk tot aan strand Horst.  Er bestaan veel overnachtingsmogelijkheden in de buurt van Telstar Beach en op de Veluwe.

Vraag naar de mogelijkheden.

Lees meer