Say yes!

Say yes!

Trouwlocatie Veluwe

Op de Veluwe tussen Harderwijk en Ermelo ligt Telstar Beach met onze trouwlocatie. De Veluwe beschikt over meer dan alleen maar bossen, namelijk ook over het prachtige strand Horst. Strand Horst ligt aan het Wolderwijd en deze plek dient zich perfect voor een trouwceremonie aan het water. Telstar Beach bevindt zich op de Veluwe en is omringt door groene gemeentes als Putten, Ermelo en Harderwijk.

Elkaar het JA-woord geven op de Veluwe maar ook aan het water, terwijl de zon in het water zakt en de surfers langsvaren. Een unieke officiële trouwlocatie waar het mogelijk is om voor de wet in de buitenlucht te trouwen.

Zijn jullie op zoek naar een unieke officiële trouwlocatie op de Veluwe, dan ben je van harte welkom bij Telstar Beach in Ermelo. Het prachtige uitzicht over het water zorgen voor een zomerse, warme atmosfeer welke van ieder huwelijk een onvergetelijke dag maken. Bij Telstar Beach vind je alles onder één dak wat het mogelijk maakt om de volledige mooiste dag van jullie leven op één locatie te organiseren. Van ceremonie tot aan de receptie en van het diner tot aan het spetterende feest, wij staan tot je beschikking!

Lees meer

Voor een onvergetelijke bruiloft op een unieke locatie op de Veluwe kom je naar Telstar Beach!

Centraal gelegen trouwlocatie op de Veluwe

Onze trouwlocatie ligt centraal gelegen op de Veluwe, tussen Harderwijk en Ermelo. Telstar Beach ligt langs de A28 en is makkelijk te bereiken met de auto vanuit Harderwijk of andere richtingen. Voor gasten uit de directe omgeving is Telstar Beach goed te bereiken met de fiets. Een mooie fietsroute langs het water leidt mensen van Harderwijk tot aan strand Horst. Er bestaan veel overnachtingsmogelijkheden in de buurt van Telstar Beach en op de Veluwe.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Informatie aanvragen
Kunnen we een specifiek thema of decoratiestijl kiezen voor onze bruiloft bij Telstar Beach?

Absoluut! Bij Telstar Beach juichen we creativiteit en personalisatie toe. Of jullie nu dromen van een strandthema, een bohemian stijl, of iets geheel unieks, ons team staat klaar om jullie te helpen bij het realiseren van jullie droomthema en decoratiestijl voor een onvergetelijke bruiloft.

Welke decoraties zijn toegestaan bij Telstar Beach, vooral in de buurt van het water?

Wij staan een verscheidenheid aan decoraties toe, inclusief kaarsen en lantaarns, met de nadruk op veiligheid en respect voor het natuurlijke strandlandschap.

Is er voldoende parkeergelegenheid bij Telstar Beach voor onze trouwgasten?

Wij bieden ruime parkeergelegenheid voor al jullie gasten, met extra opties voor nabijgelegen parkeerfaciliteiten indien nodig.

Wat is het noodweerplan van Telstar Beach voor trouwerijen aan het water?

Al onze feesten en partijen vinden plaats in onze uitbouw. Bij minder mooi weer blijft het dak erop en bij mooi weer kan het dak eraf!

Hoe toegankelijk is Telstar Beach voor gasten met een beperking of ouderen?

Onze locatie is ontworpen met toegankelijkheid in gedachten, inclusief paden en voorzieningen voor gasten met een beperking of ouderen.

Moeten mijn gasten betalen voor het parkeren?

Wij bevinden ons op een betaald parkeer terrein van wat in eigendom is van Leisure Lands.

Telstar Beach kan met korting uitrijkaarten aanbieden voor jullie en je gasten.

Mogen wij onze eigen DJ of band regelen?

Zonder muziek geen feest, het is daarom toegestaan je eigen DJ of band te regelen!

Is eigen catering bij Telstar Beach toegestaan?

Het is niet mogelijk om eigen catering te verzorgen op onze locatie.

Telstar Beach biedt een breed assortiment van arrangementen aan en daarnaast is maatwerk altijd mogelijk. Plan een afspraak en vraag naar de mogelijkheden.

Is Telstar Beach een officiële trouwlocatie?

JA! Telstar Beach is een officiële trouwlocatie.