Forever and ever!

Forever and ever!

Trouwlocatie Putten

Telstar Beach is de perfecte trouwlocatie voor omliggende dorpen zoals Putten, Ermelo en Nijkerk. Als toekomstig bruidspaar kijk je tijdens de ceremonie uit op het prachtige Wolderwijd en ons mooie strand gelegen aan Strand Horst op 10 kilometer afstand van Putten. In een ontspannende omgeving trouwen is door het mooie uitzicht een extra voordeel van onze trouwlocatie.

Het strand van Telstar Beach is een bijzondere en officiële trouwlocatie. Trouwen aan het water omringd door familie en vrienden, wat wil je nog meer? Telstar Beach verzorgd al jaren trouwerijen en inmiddels zijn wij in het bezit van een ervaren team voor het verzorgen van jullie onvergetelijke trouwdag!
Intimiteit, buitenlucht, prachtig uitzicht en heerlijk vers eten van onze chef kok. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke BBQ met vlees of vis inclusief een spetterend feest. Het is allemaal mogelijk bij Telstar Beach! Kom gerust bij ons langs, kijk, proef en ervaar de speciale sfeer rondom Telstar Beach.

Komen jullie langs voor een kennismaking?

Bekijk de mogelijkheden

Trouwen maak je extra speciaal aan het water bij Telstar Beach. Onze bijzondere trouwlocatie is het recept voor de mooiste dag van je leven.

Trouwlocatie omgeving Putten

Onze mooie trouwlocatie aan het water ligt in de omgeving Putten. Door de centrale ligging is Telstar Beach goed bereikbaar! Dat zijn een van de vele redenen wat Telstar Beach zo uniek maakt als trouwlocatie. Telstar Beach ligt langs de A28, tussen Ermelo en Harderwijk in en is prima bereikbaar vanuit beide richtingen. Er bestaan diverse mogelijkheden voor overnachten bij en in de buurt van Telstar Beach. Wij helpen u graag. Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden!

Lees meer
Kunnen we een specifiek thema of decoratiestijl kiezen voor onze bruiloft bij Telstar Beach?

Absoluut! Bij Telstar Beach juichen we creativiteit en personalisatie toe. Of jullie nu dromen van een strandthema, een bohemian stijl, of iets geheel unieks, ons team staat klaar om jullie te helpen bij het realiseren van jullie droomthema en decoratiestijl voor een onvergetelijke bruiloft.

Welke decoraties zijn toegestaan bij Telstar Beach, vooral in de buurt van het water?

Wij staan een verscheidenheid aan decoraties toe, inclusief kaarsen en lantaarns, met de nadruk op veiligheid en respect voor het natuurlijke strandlandschap.

Is er voldoende parkeergelegenheid bij Telstar Beach voor onze trouwgasten?

Wij bieden ruime parkeergelegenheid voor al jullie gasten, met extra opties voor nabijgelegen parkeerfaciliteiten indien nodig.

Wat is het noodweerplan van Telstar Beach voor trouwerijen aan het water?

Al onze feesten en partijen vinden plaats in onze uitbouw. Bij minder mooi weer blijft het dak erop en bij mooi weer kan het dak eraf!

Hoe toegankelijk is Telstar Beach voor gasten met een beperking of ouderen?

Onze locatie is ontworpen met toegankelijkheid in gedachten, inclusief paden en voorzieningen voor gasten met een beperking of ouderen.

Moeten mijn gasten betalen voor het parkeren?

Wij bevinden ons op een betaald parkeer terrein van wat in eigendom is van Leisure Lands.

Telstar Beach kan met korting uitrijkaarten aanbieden voor jullie en je gasten.

Mogen wij onze eigen DJ of band regelen?

Zonder muziek geen feest, het is daarom toegestaan je eigen DJ of band te regelen!

Is eigen catering bij Telstar Beach toegestaan?

Het is niet mogelijk om eigen catering te verzorgen op onze locatie.

Telstar Beach biedt een breed assortiment van arrangementen aan en daarnaast is maatwerk altijd mogelijk. Plan een afspraak en vraag naar de mogelijkheden.

Is Telstar Beach een officiële trouwlocatie?

JA! Telstar Beach is een officiële trouwlocatie.