Lijn

Trouwlocatie Harderwijk

Tussen Ermelo en Harderwijk ligt Telstar Beach, gelegen aan het prachtige strand Horst. Een unieke prachtige trouwlocatie richting Harderwijk waar men kan trouwen aan het water. Geef elkaar het JAwoord op het strand terwijl de surfers langsvaren en de zon langzaam onder gaat.

Telstar Beach is een officiële trouwlocatie wat het mogelijk maakt om voor de wet te trouwen op een mooie buitenlocatie aan het strand. Telstar Beach ligt op slechts 6 km van het historische centrum van Harderwijk en is makkelijk bereikbaar met de auto of fiets.

Of het nu gaat om een ceremonie, receptie, diner, volledige bruiloft of alleen de feestavond, wij staan garant voor een intieme en warme entourage dat bij ieder huwelijk past, voor ieder onderdeel van deze bijzondere dag. Met veel passie en enthousiasme staan de medewerkers van Telstar Beach klaar om samen met jullie er een onvergetelijke bruiloft van te maken.

Bekijk de mogelijkheden

Trouwen vlakbij Harderwijk doe je bij Telstar Beach. Bij ons vier je de mooiste dag van je leven.

Trouwlocatie nabij Harderwijk

Onze trouwlocatie ligt centraal gelegen in het midden van Nederland, tussen Harderwijk en Ermelo. Voor gasten uit de directe omgeving is Telstar Beach goed te bereiken met de fiets. Een mooie fietsroute langs het water leidt mensen van Harderwijk tot aan strand Horst. Er bestaan diverse mogelijkheden voor overnachten bij en in de buurt van Telstar Beach. 

Vraag naar de mogelijkheden.

Lees meer