Say yes, forever!

Say yes, forever!

Trouwlocatie Harderwijk

Tussen Ermelo en Harderwijk ligt Telstar Beach, gelegen aan het prachtige strand Horst. Een unieke prachtige trouwlocatie richting Harderwijk waar men kan trouwen aan het water. Geef elkaar het JA-woord op het strand terwijl de surfers langsvaren en de zon langzaam onder gaat.

Telstar Beach is een officiële trouwlocatie wat het mogelijk maakt om voor de wet te trouwen op een mooie buitenlocatie aan het strand. Telstar Beach ligt op slechts 6 km van het historische centrum van Harderwijk en is makkelijk bereikbaar met de auto of fiets.

Of het nu gaat om een ceremonie, receptie, diner, volledige bruiloft of alleen de feestavond, wij staan garant voor een intieme en warme entourage dat bij ieder huwelijk past, voor ieder onderdeel van deze bijzondere dag. Met veel passie en enthousiasme staan de medewerkers van Telstar Beach klaar om samen met jullie er een onvergetelijke bruiloft van te maken.

Bekijk de mogelijkheden

Trouwen vlakbij Harderwijk doe je bij Telstar Beach. Bij ons vier je de mooiste dag van je leven.

Trouwlocatie nabij Harderwijk

Onze trouwlocatie ligt centraal gelegen in het midden van Nederland, tussen Harderwijk en Ermelo. Voor gasten uit de directe omgeving is Telstar Beach goed te bereiken met de fiets. Een mooie fietsroute langs het water leidt mensen van Harderwijk tot aan strand Horst. Er bestaan diverse mogelijkheden voor overnachten bij en in de buurt van Telstar Beach. 

Vraag naar de mogelijkheden.

Lees meer
Kunnen we een specifiek thema of decoratiestijl kiezen voor onze bruiloft bij Telstar Beach?

Absoluut! Bij Telstar Beach juichen we creativiteit en personalisatie toe. Of jullie nu dromen van een strandthema, een bohemian stijl, of iets geheel unieks, ons team staat klaar om jullie te helpen bij het realiseren van jullie droomthema en decoratiestijl voor een onvergetelijke bruiloft.

Welke decoraties zijn toegestaan bij Telstar Beach, vooral in de buurt van het water?

Wij staan een verscheidenheid aan decoraties toe, inclusief kaarsen en lantaarns, met de nadruk op veiligheid en respect voor het natuurlijke strandlandschap.

Is er voldoende parkeergelegenheid bij Telstar Beach voor onze trouwgasten?

Wij bieden ruime parkeergelegenheid voor al jullie gasten, met extra opties voor nabijgelegen parkeerfaciliteiten indien nodig.

Wat is het noodweerplan van Telstar Beach voor trouwerijen aan het water?

Al onze feesten en partijen vinden plaats in onze uitbouw. Bij minder mooi weer blijft het dak erop en bij mooi weer kan het dak eraf!

Hoe toegankelijk is Telstar Beach voor gasten met een beperking of ouderen?

Onze locatie is ontworpen met toegankelijkheid in gedachten, inclusief paden en voorzieningen voor gasten met een beperking of ouderen.

Moeten mijn gasten betalen voor het parkeren?

Wij bevinden ons op een betaald parkeer terrein van wat in eigendom is van Leisure Lands.

Telstar Beach kan met korting uitrijkaarten aanbieden voor jullie en je gasten.

Mogen wij onze eigen DJ of band regelen?

Zonder muziek geen feest, het is daarom toegestaan je eigen DJ of band te regelen!

Is eigen catering bij Telstar Beach toegestaan?

Het is niet mogelijk om eigen catering te verzorgen op onze locatie.

Telstar Beach biedt een breed assortiment van arrangementen aan en daarnaast is maatwerk altijd mogelijk. Plan een afspraak en vraag naar de mogelijkheden.

Is Telstar Beach een officiële trouwlocatie?

JA! Telstar Beach is een officiële trouwlocatie.