Forever Yours!

Forever Yours!

Trouwlocatie Gelderland

Net buiten het centrum van Ermelo vinden jullie een unieke trouwlocatie in het hart van Gelderland: Telstar Beach. Vrij uitzicht over het mooie Wolderwijd, brede stranden en prachtige grote bomen vormen een romantisch decor voor jullie grote dag.

De ontspannen sfeer en beachy aankleding zorgen voor een zomerse, warme atmosfeer welke van ieder huwelijk een onvergetelijke dag maken. Van een romantische en intieme ceremonie tot aan de feestelijke receptie en van de volledig verzorgde BBQ tot aan het spetterende feest, wij staan tot je beschikking!

Bekijk de mogelijkheden

Trouwen in Gelderland doe je bij Telstar Beach. Ervaar onze bijzondere trouwlocatie aan het water van Strand Horst.

Centraal gelegen trouwlocatie in Gelderland

Onze trouwlocatie ligt de provincie Gelderland, centraal gelegen op de Veluwe  tussen Ermelo en Harderwijk. Telstar Beach is te vinden direct langs de A28 en is makkelijk te bereiken met de auto vanuit alle mogelijke richtingen.

Voor gasten uit de directe omgeving is Telstar Beach prima te bereiken met de fiets. Er bestaan veel overnachtingsmogelijkheden in de buurt van Telstar Beach en op de Veluwe. Vraag naar de mogelijkheden.

Meer weten?
Kunnen we een specifiek thema of decoratiestijl kiezen voor onze bruiloft bij Telstar Beach?

Absoluut! Bij Telstar Beach juichen we creativiteit en personalisatie toe. Of jullie nu dromen van een strandthema, een bohemian stijl, of iets geheel unieks, ons team staat klaar om jullie te helpen bij het realiseren van jullie droomthema en decoratiestijl voor een onvergetelijke bruiloft.

Welke decoraties zijn toegestaan bij Telstar Beach, vooral in de buurt van het water?

Wij staan een verscheidenheid aan decoraties toe, inclusief kaarsen en lantaarns, met de nadruk op veiligheid en respect voor het natuurlijke strandlandschap.

Is er voldoende parkeergelegenheid bij Telstar Beach voor onze trouwgasten?

Wij bieden ruime parkeergelegenheid voor al jullie gasten, met extra opties voor nabijgelegen parkeerfaciliteiten indien nodig.

Wat is het noodweerplan van Telstar Beach voor trouwerijen aan het water?

Al onze feesten en partijen vinden plaats in onze uitbouw. Bij minder mooi weer blijft het dak erop en bij mooi weer kan het dak eraf!

Hoe toegankelijk is Telstar Beach voor gasten met een beperking of ouderen?

Onze locatie is ontworpen met toegankelijkheid in gedachten, inclusief paden en voorzieningen voor gasten met een beperking of ouderen.

Moeten mijn gasten betalen voor het parkeren?

Wij bevinden ons op een betaald parkeer terrein van wat in eigendom is van Leisure Lands.

Telstar Beach kan met korting uitrijkaarten aanbieden voor jullie en je gasten.

Mogen wij onze eigen DJ of band regelen?

Zonder muziek geen feest, het is daarom toegestaan je eigen DJ of band te regelen!

Is eigen catering bij Telstar Beach toegestaan?

Het is niet mogelijk om eigen catering te verzorgen op onze locatie.

Telstar Beach biedt een breed assortiment van arrangementen aan en daarnaast is maatwerk altijd mogelijk. Plan een afspraak en vraag naar de mogelijkheden.

Is Telstar Beach een officiële trouwlocatie?

JA! Telstar Beach is een officiële trouwlocatie.