TELSTAR KIDSCLUB

4 middagen | €249,-

De ‘Telstar Kidsclub’ is speciaal voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en is ieder jaar weer een groot succes. Tijdens deze 4 woensdagmiddagen gaan de kids het water op met een Telstar Beach instructeur en zo leren zij spelenderwijs de basis van het windsurfen. Fun gegarandeerd! Na het surfen is het snel omkleden om daarna samen met je nieuwe surfvrienden te smullen van limonade en een lekkere pannenkoek of friet met een snack.

Is er geen wind? Dan doen we verschillende SUP games, leren de kinderen een zeil optuigen of doen we andere leuke activiteiten op het water!

Boek nu

Kids leren snel en veilig windsurfen onder begeleiding van ervaren instructeurs. Bij Telstar Beach zit je helemaal goed.

INSCHRIJVEN VOOR TELSTAR KIDSCLUB?

  • Klik op de button ‘Boek nu’
  • Doorloop dat stappen in het formulier
  • Je kunt hier direct betalen
  • Zodra je de boeking heb afgerond ontvang je per e-mail direct een eigen ‘login’ omgeving
Boek nu

VRAGEN OF CONTACT OPNEMEN?

Bekijk voor voor vragen onze pagina met veelgestelde vragen. Mocht je toch nog een andere vraag hebben of speciale wensen voor je surfles? Neem dan contact op met info@telstarbeach.nl of bel naar +31-341-701062. We zien je op het water!

LET OP: windsurfen is een windafhankelijke sport. Het kan zijn dat door weersveranderingen last minute lessen moeten worden verplaatst. Hiervan krijg je natuurlijk altijd bericht en kan een nieuwe les worden ingepland!