Surfspot Nederland

 

Meer dan alleen een surfspot

Strand Horst, gelegen in het hart van Nederland, is een toonaangevende surfspot die een unieke mix van natuurlijke schoonheid en uitstekende watersportfaciliteiten biedt. Het is een ideale locatie voor watersportliefhebbers die willen kitesurfen, windsurfen en suppen.

Deze surfspot in Nederland biedt een breed scala aan activiteiten voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Van fietsen en wandelen tot windsurfen, kitesurfen en deelnemen aan de Expeditie Veluwe spellen, er is voor elk wat wils. Strand Horst is ook de thuisbasis van een gezellige beachclub waar bezoekers kunnen genieten van heerlijke versnaperingen en ontspannen in een lounge-omgeving.

Makkelijk te bereiken

Strategisch gelegen tussen Ermelo en Harderwijk, biedt Strand Horst verschillende zandstranden, ligweiden en faciliteiten voor een perfect dagje uit. Het is gemakkelijk bereikbaar vanuit Harderwijk via een prachtige fietsroute langs het water, en ook vanuit Ermelo is het een aangename fietstocht.

Dankzij de centrale ligging aan de A28 is Strand Horst uitstekend bereikbaar met de auto. Bovendien beschikt Strand Horst over een jachthaven en is er een veerdienst beschikbaar voor bezoekers die per fiets of te voet naar Zeewolde in Flevoland willen.

Dé Surfspot van Nederland

Telstar Beach is zowel een windsurf als kitesurf spot. Hoewel het gebied voor kitesurfen kleiner is dan dat voor windsurfen, zijn er duidelijke regels om ervoor te zorgen dat beide groepen veilig kunnen genieten van hun sport. Het is belangrijk om altijd de borden bij de strandopgang te raadplegen voor de specifieke regels van de spot.

Windrichtingen bij deze surfspot

Bij Telstar Beach kan er bij bijna elke windrichting gesurft worden. De beste windrichtingen zijn echter Noord, Noordwest en West. Voor beginnende surfers wordt het afgeraden om te surfen bij Oosten of Zuidoosten wind, omdat deze windrichtingen je richting de vaargeul trekken.

Toegankelijkheid en Voorzieningen

Telstar Beach is 365 dagen per jaar toegankelijk, van zonsopgang tot zonsondergang. De toegang tot het recreatiegebied is gratis, maar er wordt wel parkeergeld gevraagd. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar en een parkeerkaart kost €6,-. Gasten van Telstar Beach ontvangen €2,50 korting op de uitrijkaart na een besteding van €10,-. Daarnaast zijn er meerdere toiletgebouwen, buitendouches en prullenbakken aanwezig om het strand schoon en netjes te houden.

Iets vergeten? Geen probleem!

Ben je vergeten je giek, trapeze, mast of wetsuit mee te nemen? Of heb je geen eigen uitrusting maar wil je toch graag surfen? Geen zorgen! Bij Telstar Beach kun je al deze materialen huren. Alles ligt klaar en je kunt zo het water op.

Als je regelmatig wilt surfen maar geen eigen uitrusting hebt, of als je het niet prettig vindt om met natte spullen in de auto te zitten, dan heeft Telstar Beach de oplossing. Je kunt hier een 15-urenkaart 0f jaarkaart aanschaffen. Hiermee heb je toegang tot het beste materiaal. Er zijn verschillende opties mogelijk.

Bij Telstar Beach kun je ook terecht voor een teamuitje, een dag vol activiteiten in en rond het water. De activiteiten en uitjes van Telstar Beach staan garant voor veel plezier, een gevoel van saamhorigheid, inspanning, voldoening en natuurlijk ook ontspanning en gezelligheid. Naast een geweldig teamuitje ben je ook welkom als je op zoek bent naar een unieke trouwlocatie 0f feestlocatie.

Telstar Surf

Een van de grote voordelen van Strand Horst is dat de Telstar Surfshop hier gevestigd is. Of je nu op het strand ligt en je handdoek, zonnebrand, slippers, zwemkleding, vin, wetsuit of trapeze bent vergeten, of dat er iets kapot gaat terwijl je aan het varen bent, bij Telstar Surfshop vind je alles wat je nodig hebt.

Telstar Surfshop is gemakkelijk te vinden, direct na de afslag vanaf de snelweg. Onze specialisten staan klaar om je te helpen de beste aankoop te doen. We hebben de beste materialen van topmerken zoals Duotone, Mystic, Severne, Starboard, Fanatic en meer.

Naast surfmateriaal hebben we ook een groot aanbod aan surfkleding van merken zoals Quiksilver, Roxy, Brunotti, O’Neill, Billabong en ION. Bij Telstar vind je een groot assortiment t-shirts, boardshorts, bermuda’s, zonnebrillen en slippers.

Shop nu