Lijn

Surfschool

Bij Telstar Beach ben je welkom bij onze surfschool. Kom langs en leer kiteboarden of windsurfen onder begeleiding van onze gediplomeerde instructeurs. Naast surflessen ben je ook van harte welkom om materiaal te huren. Wij bieden windsurf, kite en sup materiaal van de topmerken van Duotone, Fanatic en ION. Het materiaal ligt voor je klaar zodat je snel het water op kan. Lijkt het je gaaf om meerdere dagen achter elkaar te leren surfen dan zijn de Telstar surfcamps wel iets voor jou.

Bij Telstar Surfschool zit je helemaal goed.

Surfen leer je snel en veilig bij Telstar Beach

Bekijk de hele video
Lijn

Surfspot Telstar Beach

De surfspot van Telstar Beach aan het Wolderwijd is de locatie van de surfschool. Het vlakke en ondiepe water van Strand Horst is de plek om veilig te leren surfen. Door het ondiepe grote wateroppervlak hoef je je geen zorgen te maken dat je kopje onder gaat en kan je snel weer opstappen op je board. Daarnaast biedt het vlakke water de mogelijk om hele mooie surfsets te maken.

De surfspot is al jaren de go-to plek voor menig wind- en kitesurfer. De centrale ligging in Midden Nederland direct aan de snelweg is ideaal en er daarnaast is voldoende parkeergelegenheid. Kom eens langs en kom genieten van onze prachtige locatie.

Surfen doe je bij de surfschool van Telstar Beach