Lijn

Restaurant Putten

Ben je op zoek naar restaurant voor een lekkere lunch of een diner in de buurt van Putten? Dan zit je bij Telstar Beach helemaal goed. Hier geniet je met uitzicht op het water van het Wolderwijd, van de lekkerste gerechten bereid met lokale ingrediënten.

Je vindt Telstar Beach bij Strand Horst tussen Ermelo en Harderwijk direct aan de snelweg. Telstar Beach is al jaren een bekende surfspot in het midden van het land met ondiep water wat het perfect maakt om te wind- of kitesurfen. Je kan dus heerlijk genieten van een hapje en een drankje met uitzicht op deze gave watersport activiteiten.

Verder is er ook een speelweide voor de kids met een springkussen en zandbak waar ze helemaal los kunnen gaan. Zo kan jij genieten van je lunch of diner terwijl de kinderen zich volop vermaken.

Het team van Telstar Beach staat voor je klaar om zo heerlijk te kunnen genieten van de lekkerste gerecht van de uitgebreide menukaart.

Meer weten?

Dag je strand bij Telstar Beach

Ben je van plan een dagje strand te doen dan zit je bij ons ook helemaal goed. Telstar Beach is gelegen aan het mooie strand Horst tussen de plaatsen Putten, Nijkerk, Ermelo en Harderwijk. Combineer je dagje strand met een lunch met het gezin of een uitgebreid diner.

Op de fiets vanuit Putten

Ben je geen strandmens maar hou je meer van fietsen, dan zit je ook helemaal goed. De vele prachtige fietsroutes over de Veluwe bieden een heerlijke ervaring en is mooi te combineren met een bezoekje aan ons restaurant of terras. Wil je meteen even Harderwijk bezichtigen dan is dat ook perfect te combineren. Ons terras is dan ook een zeer geschikte locatie om de elektrische fiets op te laden terwijl je geniet van een heerlijk kopje koffie, lunch of borrel op het terras.

Ons restaurant met ruime terras biedt voor elk wat wils. Langs de A28 ligt, aan Strand Horst is Telstar Beach te vinden. Zeer makkelijk te bereiken met de auto of fiets vanuit Putten.

Meer weten?