Nieuwjaarsborrel

Ben jij op zoek naar de perfecte manier om het nieuwe jaar in te luiden met vrienden, familie of collega’s? Zoek niet verder! Bij ons kun je nu de meest onvergetelijke nieuwjaarsborrel boeken. Je maakt de ervaring compleet met onze unieke winterspelen, welke tijdens de nieuwjaarsborrel gratis gespeeld kunnen worden!

Arrangement bekijken

Bij Telstar Beach proost je op het nieuwe jaar.

Extra informatie over de nieuwjaarsborrel

1. De nieuwjaarsborrel is te boeken vanaf 2 januari t/m 29 februari vanaf 20 personen.
2. Maak tijdens de nieuwjaarsborrel gratis gebruik van onze winterspelen: Curling, XXL Jenga, Spijkerslaan en Bierpulschuiven (exclusief spelleiding).

Onze unieke en originele feestlocatie, nabij Harderwijk en Ermelo, beschikt over een gezellig restaurant met uitzicht over het betoverende water in de winter.

Aanvraagformulier: nieuwjaarsborrel

Heeft Telstar Beach ook een binnenlocatie?

Al onze feesten en partijen vinden plaats onder onze sfeervolle stretchtenten.
Droog staat men dus altijd. Onze grote stretchtent is over windschermen heen getrokken en deze kunnen wij bij koud weer vol zetten met heaters.

Wat zijn de parkeermogelijkheden?

Iedereen die het terrein van Leisure Lands betreedt dient een uitrijkaart te kopen. Telstar Beach biedt jou en je gasten bij vertrek een uitrij kaart aan. De parkeerkaarten worden op nacalculatie verrekend op de eindfactuur.

Mag er zelf een DJ of band geregeld worden?

Het regelen van een eigen artiest tijdens jouw feest of partij is toegestaan.

Is eigen catering toegestaan?

Helaas is het meenemen en regelen van eigen catering niet toegestaan. Telstar Beach heeft een prachtige locatie voor het organiseren van feesten en partijen.

Daarnaast zorgen wij voor een optimale beleving rondom de catering om jou en je gasten totaal te ontzorgen.