3 Daagse kitesurf cursus

€349,-

Wil je leren kitesurfen? Dan is de 3 daagse kitesurf cursus de beste start! Leer in 3 lessen van 2 tot 3 uur (afhankelijk van de groepsgrootte) de basis van het kitesurfen. Onze gediplomeerde kitesurf instructeurs leren je alle ins en outs die je nodig hebt om het kiten onder de knie te krijgen.

AL EENS KITE LES GEHAD?

Heb jij al enige kitesurf ervaring, al eerder een les gehad en wil jij je skills verbeteren? Dan is deze 3 daagse cursus ook zeker geschikt voor jou! Wij stellen de groep zo samen, dat je wordt ingedeeld op je eigen kite niveau. Op deze manier wordt de tijd in onze les optimaal benut. Op naar “the next step!!”

Boek nu

“Top instructeurs. Gastvrij en laten je op je gemak voelen! Mijn eerste kitesurf rak is gemaakt!” – Luuc en Cécile

Vanaf welke leeftijd mogen kinderen deelnemen aan kitesurf lessen?

Ook kinderen bieden wij de gelegenheid om het kitesurfen te leren. Leeftijd maakt hierbij niet uit, maar voor je eigen veiligheid zijn kinderen met een zwemdiploma en vanaf 35 kilo van harte welkom! Zie hier onze kitesurf lessen voor kinderen.

Welke materialen zitten er bij een kitesurf les inbegrepen?

Wanneer je bij ons een kitesurfles boekt zorgen wij voor alle benodigde materialen (een kitesurfboard, kite, wetsuit, trapeze, impactvest en helm). Het gebruik van deze materialen zit bij het lesgeld inbegrepen.

Welke maanden van het jaar geven jullie kitesurfles?

April t/m oktober, afhankelijk van wind en temperatuur.

Wat moet ik zelf meenemen?

Het is handig om zelf het volgende mee te nemen: een handdoek, watervaste zonnebrand, zwemkleding en waterschoenen. Schoentjes zijn eventueel verkrijgbaar voor €9,95 bij de surfschool. Op zoek naar warme neopreen schoenen voor in het voor- en naseizoen? Deze zijn eventueel te koop in onze Webshop of in de Telstar Surfshop.

Met de Kitesurfcursus van Telstar Beach leer je op ondiep water veilig, vol vertrouwen en snel kitesurfen | “Good vibes” 

HOE BOEK IK EEN KITESURF CURSUS

  • Klik op de button ‘Boek nu’
  • Doorloop dat stappen in het formulier
  • Je kunt hier direct betalen
  • Zodra je de boeking heb afgerond ontvang je per e-mail direct een eigen ‘login’ omgeving
  • Een dag voor de geplande les ontvang je een e-mail. Gaat je les niet door? Dan kan je inloggen en een nieuwe datum plannen
Boek nu
€119

1 daagse cursus

Basis principes & beginselen

Meer info
€579

5 daagse cursus

complete cursus tot onafhankelijk kiten

Meer info

VRAGEN OF CONTACT OPNEMEN?

Voor vragen bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Mocht je toch nog een andere vraag hebben of speciale wensen voor je kitesurfcursus? Neem dan contact op met info@telstarbeach.nl of bel naar +31-341-701062. We zien je op het water!