Kitefoil les

Vanaf €179,-

Heb jij al weleens iemand over het water zien vliegen? Grote kans dat je iemand zag foilen! Kan je al gemakkelijk tansities maken en je eerste trick landen? Dan heb jij het juiste start niveau! Foilen is dé nieuwe rage op het gebied van kitesurfen. Het gevoel van boven het water zweven is een heerlijk vrij gevoel, en je kan het al doen vanaf 12 knopen wind!

Je vraagt je natuurlijk af, kun je bij Strand Horst wel kitefoilen? Het is daar toch mega ondiep? Klopt! Vandaar dat wij met onze gloednieuwe foilbus naar de mooiste locaties in de buurt rijden. Hier verzorgen wij voor jou een prachtige kitefoil sessie!

Boek nu
Is kitefoilen ook mogelijk bij Telstar Beach?

Ja! Met onze gloednieuwe foilbus rijden wij naar de mooiste diepwater locaties in de buurt.

Kan ik gelijk starten met kitefoilen?

Om een kitefoil les te boeken is het belangrijk dat je al een aardig goede kitesurfen bent. Kan jij transities maken en lukt het jou om je eerste trick te landen? Dan heb jij het juiste start niveau!

Welke materialen zijn er inbegrepen bij een kitefoil les?

Wanneer je bij ons een kitefoil les boekt zorgen wij voor alle benodigde materialen (een board, kite, foil, helm, impactvest en wetsuit). Het gebruik van deze materialen zit bij het lesgeld inbegrepen.

Waar worden de foil lessen gegeven?

Wij hebben voor het foilen hoofdzakelijk drie verschillende spots tot onze beschikking:

  • Strand Horst Zuid
  • Hookipa dijk (Lelystad)
  • Trintelhaven (Houtribdijk)

De avond voor je les wordt je rond 20.00 uur op de hoogte gesteld over de locatie waar je les gaat plaatsvinden.

Wat moet ik zelf meenemen?

Het is handig om zelf het volgende mee te nemen: een handdoek, watervaste zonnebrand, zwemkleding en waterschoenen. Schoentjes zijn eventueel verkrijgbaar voor €9,95 bij de surfschool. Op zoek naar warme neopreen schoenen voor in het voor- en naseizoen? Deze zijn eventueel te koop in onze Webshop of in de Telstar Surfshop.

HOE BOEK IK EEN KITEFOIL LES

  • Klik op de button ‘Boek nu’
  • Doorloop dat stappen in het formulier
  • Je kunt hier direct betalen
  • Zodra je de boeking heb afgerond ontvang je per e-mail direct een eigen ‘login’ omgeving
  • Een dag voor de geplande les ontvang je een e-mail. Gaat het niet door? Dan kan je inloggen en een nieuwe datum plannen
Boek nu

VRAGEN OF CONTACT OPNEMEN?

Bekijk voor vragen onze pagina met veelgestelde vragen. Mocht je toch nog een andere vraag hebben of speciale wensen voor je kitefoil les? Neem dan contact op met info@telstarbeach.nl of bel naar +31-341-701062. We zien je op het water!

LET OP: kitefoilen is een windafhankelijke sport. Het kan zijn dat door weersveranderingen last minute lessen moeten worden verplaatst. Hiervan krijg je natuurlijk altijd bericht en kan een nieuwe les worden ingepland!