TELSTAR BEACH JAARKAART

VOORDELIG WIND, SUP- & KITESURF VERHUUR

Heb je geen eigen surfgear en wil je graag kiten, SUP’en en/of windsurfen? Dan biedt de Telstar Beach Jaarkaart uitkomst! Een heel seizoen lang de nieuwste gear tot je beschikking van de topmerken als Fanatic, Duotone en ION. Al het materiaal leggen we voor je klaar en je kan zo het water op. Geen last van natte gear in je auto. Naast de reguliere verhuur materialen zijn ook alle andere testmaterialen beschikbaar.

koop nu

15 UREN VOORDEELKAART

VOORDELIG WIND, SUP- & KITESURF VERHUUR

Is een jaarkaart niet iets voor jou? Of ben gewoon nog niet zeker van je ideale windsurf/SUPset/kiteset? Neem dan een 15 UREN KAART. Met deze kaart heb je dezelfde voordelen als met een jaarkaart alleen dan 15 uur lang!

15 urenkaart
van 550,- nu € 269,-

Meer info

Let op! Het surfmateriaal is alleen te gebruiken wanneer Telstar Beach open is. Bekijk onze openingstijden. Het is mogelijk dat jouw favoriete surfmateriaal bij erg drukke dagen niet beschikbaar is, maar dankzij de ruime voorraad wordt dit risico beperkt.

VRAGEN OF CONTACT OPNEMEN?

Bekijk voor vragen onze pagina met veelgestelde vragen. Mocht je toch nog een andere vraag hebben of speciale wensen voor je surfles? Neem dan contact op met info@telstarbeach.nl of bel naar +31-341-701062. We zien je op het water!