Single for the Night, Let's do it Right!

Single for the Night, Let's do it Right!

Vrijgezellenfeest

Op zoek naar een vrijgezellenfeest dat de boeken in gaat? Telstar Beach is jouw ticket naar een onvergetelijke dag vol wilde avonturen, zowel in het water als op het droge!

Duik in de ondiepe wateren van Strand Horst (tussen Harderwijk en Ermelo) en ontdek de magie van diverse watersporten. Of je nu een waterrat bent of liever droog blijft, wij hebben de perfecte vibe voor jouw vrijgezellen party. Geen nat pak? No worries! Ga voor één van onze andere te gekke activiteiten, waar je de Robinson op het strand kunt zijn of waar de creativiteit de vrije loop krijgt.

Bij Telstar Beach maken we van jouw vrijgezellenfeest een legendarische ervaring die je nog lang zal bijblijven. Laat die wilde vibes stromen, de drankjes vloeien en de goede tijden rollen!

Vraag meer info aan

Top 5 groepsactiviteiten

Let’s play!

Ontdek alle mogelijke activiteiten

Vrijgezellenfeest vol actie!

Laat de losgeslagen vrijgezel helemaal uit zijn of haar dak gaan met een vrijgezellenfeest vol adrenaline bij Telstar Beach! Duik kopje onder in het water met een waanzinnige surfclinic, waar je kunt kiezen tussen windsurfen, suppen of de nieuwste rage van dit moment; wingsurfen. Liever met de voetjes op het droge? Daag elkaar uit tijdens de knotsgekke Expeditie Robinson, boogschieten, bubbelvoetbal, teambuilding activiteiten, volleybal en nog veel meer!

Met onze flexibele arrangementen passen we het feest moeiteloos aan op jullie wilde ideeën. Telstar Beach belooft een dag vol avontuur, bulderend gelach en ervaringen die je liever geheimhoudt. Boek vandaag nog en geef de bruid of bruidegom een vrijgezellenfeest waar de normen vervagen en de herinneringen onverbloemd zijn!

Offerte aanvragen
Moet er betaald worden voor het parkeren?

Het terrein waar Telstar Beach zich op bevindt is in beheer door een andere partij. Iedereen die dit terrein betreedt dient een uitrijkaart te kopen. Deze kunnen op voorhand met 2,50 euro korting bestelt worden voor jullie gasten. Deze worden uitgedeeld bij vertrek waarna het aantal zal worden doorberekend op de eindfactuur.

Zijn er douche gelegenheden?

Jazeker! Buiten vind je een douche waar je gratis gebruik van mag maken.

Kunnen wij een volledig dagprogramma afspreken?

Jazeker! Bij Telstar Beach ben je aan het juiste adres voor dagvullend programma. Van een lekkere lunch tot aan gezellige BBQ en van training zo naar een activiteit. Bij Telstar Beach is van alles mogelijk.

Bekijk ook

Bedrijfsfeest

Bekijk ook

Surf clinic