Friends, Fun & Fantastic Vibes

Bekijk de hele video

Vrienden uitje

Vrienden opgelet! Klaar voor een waanzinnig vriendenuitje dat je midden in het land laat bruisen van plezier? Telstar Beach heeft de ultieme mix van wateravontuur en te gekke activiteiten op het strand!

Laat je verrassen door de wereld van waanzinnige watersporten als windsurfen, suppen of de nieuwste rage; wingsurfen. Of ben jij meer het type die niet nat wilt worden en lekker van de zon en het strand geniet? Geen zorgen, we hebben ook te gekke opties zonder dat je een spatje water hoeft te voelen. Daag elkaar uit tijdens de knotsgekke Expeditie Robinson, boogschieten, bubbelvoetbal, teambuilding activiteiten, volleybal en nog veel meer!

Laat ons weten waar jullie zin in hebben, en wij zorgen voor de rest! Bereid je voor op een vriendenuitje dat jullie nog lang zullen herinneren. Ready for a day to remember? Let’s make memories

Vraag meer info aan

Top 5 groepsactiviteiten

Let’s play!

Ontdek alle mogelijke activiteiten

Vrienden uitje vol actie!

Duik in een dag vol actie, avontuur en plezier bij Telstar Beach met je beste vrienden! Laat het avontuur beginnen op het water met een te gekke surfclinics als; windsurfen, suppen of ga voor de nieuwste sensatie: wingsurfen. Liever met de voeten in het zand? Daag elkaar uit tijdens de knotsgekke Expeditie Robinson, boogschieten, bubbelvoetbal, teambuilding activiteiten, volleybal en nog veel meer!

Bij Telstar Beach draait alles om flexibiliteit, dus passen we het feestje graag aan jullie wensen aan. Verwacht een dag vol avontuur, lachbuien en nieuwe ervaringen. Wacht niet langer en maak vandaag jullie vriendenweekend nog compleet!

Offerte aanvragen
Moet er betaald worden voor het parkeren?

Het terrein waar Telstar Beach zich op bevindt is in beheer door een andere partij. Iedereen die dit terrein betreedt dient een uitrijkaart te kopen. Deze kunnen op voorhand met 2,50 euro korting bestelt worden voor jullie gasten. Deze worden uitgedeeld bij vertrek waarna het aantal zal worden doorberekend op de eindfactuur.

Zijn er douche gelegenheden?

Jazeker! Buiten vind je een douche waar je gratis gebruik van mag maken.

Kunnen wij een volledig dagprogramma afspreken?

Jazeker! Bij Telstar Beach ben je aan het juiste adres voor dagvullend programma. Van een lekkere lunch tot aan gezellige BBQ en van training zo naar een activiteit. Bij Telstar Beach is van alles mogelijk.

Bekijk ook

Vrijgezellenfeest

Bekijk ook

Familie uitje