WORK HARD, PLAY HARDER

Bekijk de hele video

Personeelsuitje

Op zoek naar een personeelsuitje midden in Nederland? Telstar Beach is dé place to be voor unieke en origineel personeelsuitje – zowel op het water als op het strand op een heerlijke zomerse dag!

Bij Strand Horst, gelegen tussen Harderwijk en Ermelo, zitten we aan de meest unieke surfspot van Nederland. Tijdens jouw personeelsuitje kun je kennismaken met diverse prachtige watersporten. Dankzij het ondiepe water kan iedereen leren windsurfen, suppen of wingsurfen. Liever droog blijven en een activiteit op het strand doen? Ontdek dan de talloze mogelijkheden voor bedrijfsuitjes zonder een duik te nemen in het water! Kies uit activiteiten als; Expeditie Robinson, Teambuilding op het strand, boogschieten, bubbelvoetbal, volleybal en nog veel meer!

Bij Telstar Beach garanderen we een personeelsuitje dat je nooit meer vergeet, waar teambuilding en FUN hand in hand gaan. Ontdek onze bizar diverse opties en maak een legendarisch avontuur!

Vraag meer info aan

Top 5 groepsactiviteiten

Let’s play!

Ontdek alle mogelijke activiteiten

Personeelsuitje vol actie!

Ervaar een onvergetelijk personeelsuitje bij Telstar Beach! Ga voor een nieuwe ervaring op het water met een surfclinic, waar je kunt kiezen uit windsurfen, suppen of de nieuwste sensatie, wingsurfen. Liever op het vasteland? Daag elkaar uit tijdens de spannende strandgames als; Expeditie Robin, boogschieten, bubbelvoetbal, teambuilding activiteiten, volleybal en nog veel meer!

Met onze flexibele arrangementen passen we het uitje moeiteloos aan jullie wensen aan. Telstar Beach staat garant voor een dag vol avontuur, lachen en nieuwe ervaringen. Boek vandaag nog en maak van jullie personeelsuitje een dag om nooit te vergeten!

Offerte aanvragen
Moet er betaald worden voor het parkeren?

Het terrein waar Telstar Beach zich op bevindt is in beheer door een andere partij. Iedereen die dit terrein betreedt dient een uitrijkaart te kopen. Deze kunnen op voorhand met 2,50 euro korting bestelt worden voor jullie gasten. Deze worden uitgedeeld bij vertrek waarna het aantal zal worden doorberekend op de eindfactuur.

Zijn er douche gelegenheden?

Jazeker! Buiten vind je een douche waar je gratis gebruik van mag maken.

Kunnen wij een volledig dagprogramma afspreken?

Jazeker! Bij Telstar Beach ben je aan het juiste adres voor dagvullend programma. Van een lekkere lunch tot aan gezellige BBQ en van training zo naar een activiteit. Bij Telstar Beach is van alles mogelijk.

Bekijk ook

Bedrijfsuitje

Bekijk ook

Vrienden uitje