Family First, Fun Forever!

Bekijk de hele video

Familie uitje

Duik in de wereld van Telstar Beach met te gekke familie uitjes en activiteiten, midden in Nederland! Telstar Beach heeft allerlei originele en te gekke gekke spellen en activiteiten om ieder familie uitje tot een succes te volbrengen. Wij organiseren familie -uitjes voor zowel op het water als op het strand bij Ermelo en Harderwijk.

Tijdens jullie dagje uit kunnen jullie kiezen uit te gekke watersporten als windsurfen, suppen en de nieuwste rage; wingsurfen. Liever niet nat worden? No worries, we hebben eindeloos veel opties voor te gekke familie-uitjes op het strand! Wat dacht je van activiteiten als; Expeditie Robinson, boogschieten, bubbelvoetbal, teambuilding activiteiten, volleybal en nog veel meer! Telstar Beach zorgt voor een dag vol lachen en plezier voor het hele gezin. Boek nu en maak herinneringen waar je nog lang over napraat!

Kom langs voor een meet-and-greet op onze spot. In een gezellig gesprek bespreken we al jullie wensen en de vette mogelijkheden. Let’s make it a day to remember!

Vraag meer info aan

Top 5 groepsactiviteiten

Let’s play!

Ontdek alle mogelijke activiteiten

Familie uitje vol actie!

Op zoek naar een te gek familie-uitje vol actie? Telstar Beach is dé place to be! Duik in avontuur op het water met een te gekke surfclinic. Kies tussen windsurfen, suppen of de nieuwste wingsurf-trend. Liever met beide benen op het strand? Daag de familie uit tijdens de knotsgekke Expeditie Robinson, boogschieten, bubbelvoetbal, teambuilding activiteiten, volleybal en nog veel meer!

Met onze flexibele arrangementen passen we het feest moeiteloos aan op jullie wilde ideeën. Telstar Beach staat garant voor een dag bomvol avontuur, fun en nieuwe belevenissen. Boek nu en maak samen met je familie herinneringen die je niet snel zult vergeten!

Offerte aanvragen
Moet er betaald worden voor het parkeren?

Het terrein waar Telstar Beach zich op bevindt is in beheer door een andere partij. Iedereen die dit terrein betreedt dient een uitrijkaart te kopen. Deze kunnen op voorhand met 2,50 euro korting bestelt worden voor jullie gasten. Deze worden uitgedeeld bij vertrek waarna het aantal zal worden doorberekend op de eindfactuur.

Zijn er douche gelegenheden?

Jazeker! Buiten vind je een douche waar je gratis gebruik van mag maken.

Kunnen wij een volledig dagprogramma afspreken?

Jazeker! Bij Telstar Beach ben je aan het juiste adres voor dagvullend programma. Van een lekkere lunch tot aan gezellige BBQ en van training zo naar een activiteit. Bij Telstar Beach is van alles mogelijk.

Bekijk ook

Vrienden uitje

Bekijk ook

Vrijgezellenfeest