Work hard, play harder!

Bekijk de hele video

Bedrijfsuitje

Ontdek een compleet georganiseerd bedrijfsuitje in het hart van Nederland bij Telstar Beach! Wij bieden unieke en originele bedrijfsuitjes aan, zowel op het water als op het vasteland.

Bij Strand Horst, gelegen tussen Harderwijk en Ermelo, zitten we aan de meest unieke surfspot van Nederland. Tijdens jouw bedrijfsuitje kun je kennismaken met diverse prachtige watersporten. Dankzij het ontdiepe water kun iedereen leren windsurfen, suppen of wingsurfen. Liever droog blijven? Ontdek dan de talloze mogelijkheden voor bedrijfsuitjes zonder een duik te nemen in het water! Kies uit activiteiten als; Expeditie Robinson, Teambuilding op het strand, boogschieten, bubbelvoetbal, volleybal en nog veel meer!

Vraag meer info aan

Top 5 groepsactiviteiten

Let’s play!

Ontdek alle mogelijke activiteiten

Bedrijfsuitje vol actie!

Beleef een memorabel bedrijfsuitje boordevol actie bij Telstar Beach! Ga voor een nieuwe ervaring op het water met een surfclinic, waar je kunt kiezen uit windsurfen, suppen of de nieuwste sensatie, wingsurfen. Liever op het vasteland? Daag elkaar uit tijdens de spannende strandgames als; Expeditie Robin, boogschieten, bubbelvoetbal, teambuilding activiteiten, volleybal en nog veel meer!

Met onze flexibele arrangementen passen wij het uitje moeiteloos aan op jullie specifieke wensen. Telstar Beach garandeert een dag vol avontuur, hilariteit en nieuwe belevenissen. Boek vandaag nog en ervaar een dag die je nooit zult vergeten!

Offerte aanvragen
Moet er betaald worden voor het parkeren?

Het terrein waar Telstar Beach zich op bevindt is in beheer door een andere partij. Iedereen die dit terrein betreedt dient een uitrijkaart te kopen. Deze kunnen op voorhand met 2,50 euro korting bestelt worden voor jullie gasten. Deze worden uitgedeeld bij vertrek waarna het aantal zal worden doorberekend op de eindfactuur.

Zijn er douche gelegenheden?

Jazeker! Buiten vind je een douche waar je gratis gebruik van mag maken.

Kunnen wij een volledig dagprogramma afspreken?

Jazeker! Bij Telstar Beach ben je aan het juiste adres voor dagvullend programma. Van een lekkere lunch tot aan gezellige BBQ en van training zo naar een activiteit. Bij Telstar Beach is van alles mogelijk.

Bekijk ook

Vrijgezellenfeest

Bekijk ook

Vrienden uitje