Lijn

Feestlocatie Zeewolde

Aan de overkant van Zeewolde vind je Telstar Beach aan het mooie surfmekka strand Horst. Onze unieke feestlocatie aan het water biedt de uitgemeten plek voor een feest om niet te vergeten.

Onze bijzondere accommodatie met surfy vibes biedt vele verschillende mogelijkheden voor een top feest op maat. Vier je een jubileum, verjaardag, receptie, familiefeest of kidspartij? Bij Telstar Beach zit je helemaal goed. De locatie biedt mogelijkheid voor een feest voor grote en kleine groepen.

Wij bieden vele mogelijkheden om er een onvergetelijke feest van te maken. Een feest met een BBQ en bijvoorbeeld live muziek. Of een receptie met een heerlijke lunch en misschien wel een leuke activiteit zoals een graffiti workshop. Bij ons zit je helemaal goed. Wees welkom en plan een kennismakingsgesprek om zo onze feestlocatie nabij Zeewolde met eigen ogen te komen bekijken.

Bekijk de mogelijkheden

Zoek je een feestlocatie voor trouwen? Heb je een eindexamenfeest en wil je hier lekker uit je dak gaan met met je vrienden en studiegenoten? Wat dacht je van een feest met live muziek of met een DJ? Start je feest met een lekker hapje en ga daarna los op de muziek. We bieden diverse feestarrangementen voor een feest op maat.

Feestlocatie met een goede ligging vlakbij Zeewolde

Onze feestlocatie Telstar Beach is direct bereikbaar via de snelweg A28 en biedt voldoende parkeergelegenheid. Voor gasten uit de directe omgeving is Telstar Beach goed te bereiken met de fiets. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor overnachten bij en in de buurt van Telstar Beach.

Voor een feest om niet meer te vergeten zit je bij Telstar Beach helemaal goed.